Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szubjektivátor

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hollywood Reporter ment utána, mi okozza Steven Spielberg állítólag húszmillió dollárból forgatott Terra Nova című időutazós-dinoszauruszos sci-fi-sorozatának csúszását, mert ugye a Fox még ebben az évadban, a májusi Idol-finálé várhatóan 30-35 milliós nézettségével…..
Szubjektivátor 2011.04.18 11:15:31
@Dowim: Ez az utolsó kérdés enyhén hülye volt. Szerinted csak két hónapig uralkodtak a dínók a földön?

Egyébként sajnálom a sorozatot, nagyon nyögve-nyelősen akar beindulni, pedig az ötlet jó, a költségvetés nagy, tehát jó dolgot lehetne alkotni.
Na, most tessen gombot varrni a winning-feliratos lajbira, a pár hónapja egymást szopató CBS-Charlie Sheen páros, kiegészítve a Két pasi meg egy kicsi című sitcomot gyártó Warnerrel új szintre emelte a ki, kit néz hülyének játékot, összevissza nyilatkozgatnak bele a vakvilágba -…..
Ma este indul a Dr. House hetedik évada a Tv2 adásán, ennek örömére játszunk egyet, ha nem baj. Két nagy (100 x 70 cm) House-plakátot sorsolunk ki kedves kommentelőink között, már ha sikerül helyesen válaszolniuk egy közepesen sem nehéz kérdésre. A válaszokat március 4-én déli…..
Akinek már nagyon hiányzik Vágó István, most szombaton megnézheti magának ahogy a Szkeptikus Társaság tagjaival együtt túladagolja magát homeopátiás szerekkel az Országos Gyógyszerészeti Intézet előtt - tudta meg a Népszabadság. Vágó a tévéből távgyógyító mágusok után…..
Szubjektivátor 2011.02.08 01:19:44
@Szubjektivátor: Nem akarok ideírni hosszú bekezdéseket, ezért inkább linkelem a véleményemet. szubjektivator.blog.hu/2011/02/08/ertelmes_emberek_kepesek_hinni_a_homeopatiaban
Szubjektivátor 2011.02.09 19:09:25
@teminator: Legkozelebb ha nathas leszek kiprobalok egy homeopatias szert. Mit fog bizonyitani? Egyebkent ha 200 ev alatt nem tudtak klinikai kiserletekkel alatamasztani a hatast, akkor mirol beszelunk? Kiserlat alatt kettosvak, randomizalt, reprodulkalhato, kontroll csoportosat ertek na meg persze a placeboo hatasnal szignifikansan eltero egyertelmu eredmenyt. Van ilyen?

@digitime: Szubjektiv+terminator szojatekbol szuletett. Az utobbi gep, ami jo esetben objektiv. Egyebkent valoban szubjektiv velemenyem van, de ellenerveket varok. Mert a szubjektiv nem azt jelenti, hogy hibas.
A Magyar Szkeptikus Társaság is csatlakozott a homeopátia elleni világméretű akcióhoz és tagjai is „megmérgezték” magukat nagy mennyiségű homeopátiás szer bevételével. Szellemes akciójukkal azt akarták bizonyítani, hogy „nincs benne semmi”, tudni illik a…..
A „10:23 – Nincs benne semmi!” kampány lényege ez volt: 2011. február 5-én (szombaton) 10:23-kor Budapesten, Székesfehérvárott és Szegeden homeopátiás túladagolást hajtottunk végre magunkon. Gyári homeopátiás szerből egy-egy teljes doboznyit fogyasztottak el…..
 Amíg Vágó uraság a szkeptikus társaságával nem hívta fel a figyelmemet, ezt a „gyógyítási módszert” is csak ingyenélő kuruzslók hülyeségének tartottam. Persze most sem tartom többnek, csak azon döbbentem le, hogy elvileg értelmes emberek képesek benne hinni.…..
Szubjektivátor Alapító okirat 2011.02.01 18:36:00
Mi is a blog célja? Világuralom kompromisszumok nélkül. Najó nem, inkább csak kemény kritikák közzététele a világ számára. Mondanom sem kell, hogy van saját személyi énblogom nekem is, de gyakran érzem azt, hogy oda már nem férnek bele egyes hülyeségeim. Teljesen átlagos…..