Regisztráció Blogot indítok
Adatok
studkell

0 bejegyzést írt és 294 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes kérdés, el lehet rajta gondolkodni: "számít e, hogy kiért hagynak el bennünket?" Persze vannak, akiknek az életében egyetlen egyszer sem vetődik fel ez a dilemma, mert szerencsések és soha nem történik meg velük az egész, vagyis: soha nem csalják meg őket és soha nem válnak el tőlük. (Ezúton…..
  Köztudott , hogy az édes és a sós tökéletes kombinációt alkot. Nos ezt az elméletet még egészítsük ki annyival , hogy adunk hozzá egy szerény mennyiségű hagymát és töménytelen mennyiségű mustárt amitől kellően pikáns íze lesz az ételnek. Igazából leírni tovább tart mint előkészíteni . Az…..
Hosszú percek óta állok az Alkotmány utca koszos járdáján és megbűvölten bámulom azt a piros autót, amelyik épp velem szemben parkol a túloldalon. Én fekete szoknyában és magassarkúban, ő fényfürdőben és mozdulatlanságban: a nap vidáman csillan meg mindkettőnkön. Pont ott áll, ahová másfél órával…..
Mivel az év első felében már minden létező rendszerváltós műsort megnéztem a YouTube-on, nyár óta „ráfanyalodtam” a vállaltan baloldali politikai aktivista, Gulyás Márton Partizán című online műsorára, ami a Fidesz mellett az MSZP-t sem különösebben kímélve veszi górcső alá a rendszerváltás óta…..
studkell 2021.01.01 11:10:27
Nem állunk meg Nikiék amerikai útjának követésében, már csak azért sem, mert egészen elképesztő szépségű tájra jutottak ismét, még akkor is, ha előzetesen már úgy tűnt, Utah-nál semmi sem lehet szebb. Nos, hogy szebb-e, azt mindenki döntse el magának!..
     Gyakorlatilag még el sem apadtak az Applet a töltőadapter és a fülhallgató kihagyása miatt kritizáló mémek hulláma(amit nem kis részben a Samsung illetve a márka rajongói keltettek életre), de a mobilpiacot vezető Dél-Koreai gyártó máris öngólt készül rúgni a hírek szerint.    Történt…..
Szeptemberben debütált az Ammonite című film a torontói fesztiválon. A film főszerepében Kate Winslet és Saoirse Ronan látható. A történet Mary Anning paleontológusról (Winslet) és az ő szeretőjéről (Ronan) szól A két színésznőnek adódtak szexjeleneteik is a forgatás során, amit ők ketten…..
Öt Oscar-díjra jelölték Herbert Ross romantikus komédiáját, aminek története egy furcsa trió körül forog. Egy szakmai válságban lévő színész kivesz egy manhattani albérletet egy barátjától, amiben még benne laknak a régi lakók, a haver elhagyott barátnője, egy harmincas családanya, aki most már…..
A western műfajának egyik legfontosabb darabja John Ford 7 Oscar-díjra jelölt Hatosfogata, amit jelenleg a 9. legjobb amerikai westernfilmként rangsorol az Amerikai Filmintézet. Sokáig megtalálható volt a legjobb 100 film listáján is, azonban 2007-ben lekerült róla annak ellenére, hogy a mai napig…..
9 hónappal az első csapó elcsattanása után befejeződött a Jurassic World: Világuralom forgatása. Az ismert körülmények között rendkívüli kihívással kellett szembenéznie Colin Trevorrow stábjának, de bőven lesz idő befejezni a film utómunkálatait, hiszen a premierig még 19 hónap van hátra. Bővebben a…..
Hetek óta változó idegességgel olvasom azoknak az idiótáknak a kommentjeit, akik teljesen random cikkek alatt fröcsögnek a meccsrejáró emberekre, és azt követelték, hogy vegyék el az emberek szórakozását. Most végre örülhetnek, szar lesz nekünk is. ..
  Fizetnél e, akár 10 millió forintnál is magasabb összeget hetente, egy ház falán fel-fel tűnő hirdetésért? Nem? Szerinted vannak, akik akár versenyeznek egy ilyen lehetőségért? Mit szólnál hozzá, ha úgy fokoznám a dolgot, hogy azt mondanám, hogy a világ egyik, ha nem a legdrágább utcájában, nem…..
A címben feltett kérdés természetesen nem merül fel mindennapos munkám során, mert a legtöbb konyha, amivel dolgozom inkább helyhiányban szenved. Ebből következően inkább az a kérdés menjünk-e plafonig vagy sem. Én most mégis azt szeretném megmutatni, hogy nem kell feltétlenül, mindig, és kötelezően…..
  Korábban volt egy "Személyi edzés-hogyan is néz ki" című cikkem azoknak,akik látatlanban nem tudják,hogy mi a tematikája a személyi edzővel való együtt dolgozásnak,igaz abban a cikkben csak azt tudtam leírni én,hogyan dolgozok.A mostani hasonló lesz,csak itt azt osztom meg,hogyan állítok össze…..
5 tévhit, ami miatt az öngondoskodást önzőségnek érzed   Minél nagyobb nyomás alatt élünk, annál inkább szükségünk van arra, hogy időnként töltőre tegyük önmagunkat. Sokan mégis nehezen veszik rá magukat, hogy (rendszeresen) tegyenek valamit önmagukért. Számos kifogást gyártanak, hogy miért is…..
Tudom, másoknak kész válaszaik vannak olyasmire, amiről keveset vagy semmit se tudnak, vagy amiről tudhatnának, de arra sem emlékeznek. Nekem nincs. Akart a fene erről írni, de az emlékezetkieséses magyar közéletben muszáj. Felőlem mindenki azt gondol a történetről, amit akar, de pusztán a…..
Figyelem! Közérdekű Közlemény! A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is…..
A 8 kérdés 8 válasz sorozat következő interjúalanya nem más,mint a tehetséges Para Dox. Az őszinte és szövegcentrikus rapper szókincsével és magasfokú technikájával hívja fel magára a figyelmet. Új száma a Szakadék 4tressel közösen készült,aminek a linkjét és Para Dox youtube csatornáját is az…..
Az utóbbi év tanulsága, hogy nem árt vigyázni a kívánságokkal! Ha ugyanis nem megfelelően fogalmazom meg, akkor durván visszaüt. Márpedig egész áprilisban esőért esedeztem, de csak nem akart megérkezni május közepéig. A népi megfigyelések iskolapéldája, Medárd napja azonban idén nem hazudtolta meg…..
studkell 2020.06.26 20:12:41
studkell 2020.06.28 07:26:02
Az 1971-ben bemutatott kilencedik generációs Cadillac Eldorado minden tekintetben nagyobbra nőtt a kicsinek még így sem nevezhető elődjéhez képest, és tökéletesen rámutat arra, hogy napjainkra hogyan siklott félre a luxusautó fogalmának értelmezése. Mit is értünk valójában luxus alatt? Minél…..
  A Spanyolország és Franciaország között természetes határt képző magashegység, a Pireneusok, háromezer méter feletti lélegzetelállító havas csúcsaival, egyedülálló állat- és növényvilágával és sokszínű kulturális örökségével lenyűgöző, bár kevéssé ismert úticél. Szerencsére tavaly alkalmam nyílt…..
Valaki születésnapjára egy tortát kap, valaki egy utazást, valaki semmit és hát valaki egy házat a hegytetőn. Én az utazást kaptam, Hitler pedig a házat 1834 m magasan. Ő ötven lett, szóval érthető a felhajtás, és azt hiszem Martin Bormann az ajándékával igencsak kitett magáért. A Sasfészek…..