Regisztráció Blogot indítok
Adatok
negyven

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Cím: 2600 Vác, Argenti Döme tér 1-3. Telefon: +36-27-620-620 E-mail: vacikorhaz@javorszky.hu Web: http://www.javorszky.hu/     // Async Rating-Widget initialization. function RW_Async_Init(){…..
A HVG nyomán mi is megírtuk, hogy valami nagyon nem stimmelt a Tv2 napló című műsorában bemutatott egyik riporttal, azzal, amiben egy mezőőr, isteni szerencse folytán pont akkor fülelt le néhány csalafinta kukoricatolvajt, amikor a stáb vele készített interjút. Aztán persze…..
negyven 2011.08.18 15:56:50
@kult: Őszinte leszek: Nem tudom. Feleséggel, gyerekekkel volt és csak érdekességképpen jegyeztük meg hogy vajon leveszi-e a sapkáját, mivel még egy tv műsorban sem tudták rávenni hogy megtegye. Ott meg simán letette és nem foglakozott vele hogy ki látja.
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Tisztelt Praxis blog és…..
Egy igazi amerikai gimnáziumban járunk, ahol éppen a jó fej srácok búcsúzkodnak egymástól. Az utolsónak ott maradó fiú még veszi arra a fáradtságot, hogy a "stick" (bot) szót felpingálja valakinek a szekrényére, majd bemegy a vécére pisilgetni, de már nem igazán…..
Örök humorforrás, mint a pornolizer, vagy a Dallas-hangalámondás, de a vaterás ingatlanhirdetések szövegét tényleg sosem lehet megunni. Itt egy kis ízelítő, aztán ugorjanak az Aranylinkre, amit Csaba küldött, áldott legyen a neve érte. "A kerités mögött van a Csömöri…..