Regisztráció Blogot indítok
Adatok
webike

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azonnali hatállyal távoznia kell Vujity Tvrtkónak a TV2-től, írta a Blikk, majd az információt később a műsörvezető nekünk is megerősítette, időközben pedig a Facebook-oldalán is posztolt róla. "Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!" (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS…..
Számtalanszor elgondolkodtam, miként lehetne méltó válaszcsapást adni hasonló muzikális töltetű tömegpusztító fegyverekre: ha magam mellé vennék két üzbég cirkuszi törpét, és fagyasztónak öltözve Frigolettó fedőnéven áriáznánk a Budapest TV…..
webike 2011.02.01 12:50:51
Postás Józsi és Teki Lala felbukkanása óta azon sem csodálkoznék, ha egy egyszer egy Nőgyógyász Nándor fedőnevű előadó méhlepénynek öltözve dalolna egyveleget Kaszás Péter legnépszerűbb slágereiből. Ennek szellemében tehát egy mulatós masszőr felbukkanása aligha tölt…..
Ha a szóban forgó szerzemény tematikáját nézzük, szavatossága valóban jó egy hónapja lejárt, az extrém művészeti ágakat azonban senki nem szoríthatja naptári korlátok közé. Sem a vallási eredetű paranormális tevékenységeket. Meg nem erősített hírek szerint a következő…..