Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ilkamilla

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Érezte, hogy engem csak megsebezne, ha akkor bevallotta volna, mert a hosszú távú kapcsolat nem az ő műfaja, képtelen rá” – a csaj megismer egy pasit, aki első körben átveri, de egy véletlen találkozás vallomásra kényszeríti. Most megtudhatod, hogy ha az éjszaka…..
ilkamilla 2011.02.28 09:19:06
@Nard: néz, én elsősorban erre a kérdésre szerettem volna válaszolni: "Szerintetek helyesen járt el, hogy egy véletlen összefutásra hagyta a coming out-ot?" - illetőleg pontosítani, mert meglátásom szerint már a kérdés is naivitásból eredt.
Hazugság volt, kegyes hazugság, de talán nem annyira átlátszó, mint az átlag kifogások. Ott bukja be igazából, hogy a "véletlenre" van bízva a dolog.
E-mailt nem kellett volna írnia eredendően, de ha már kapott egy meglehetősen lelkes választ, akkor szerintem rendesebb eljárás lett volna a kis kegyes hazugságát rögtön megírnia. A magyar városok olyan picik, szinte kizárt, hogy az ember ne fusson bele többet valakibe, akit ismer. Főleg, ha közös a törzshely :S
ilkamilla 2011.02.28 10:06:53
@Nard: Érdekes, én meg mindig belefutok a "rendezetlen" ügyekbe (vagy ők belém?). Pl. amikor egy srác lakótársam lelépett szó nélkül, három havi lakbértartozással, egy éven belül ugyanakkor, ugyanott gondolta, hogy majd bulizni fog, ahol épp mi is... Hát, tényleg jó buli volt ;-)
Pedig még csak nem is az volt a törzshelyünk...
Megértettem elveszítette gyermekét, ami minden nőnek elmondhatatlan fájdalom, átéreztem. Próbáltam még pátyolgatni de szinte kizárt a kapcsolatunkból.   A kép innen   Egy történet írok amiért bőven lesz vascső stb. Számítok rá mert elég régóta olvaslak…..