Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OB1K

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Büntetlenül elérhető kellemes érzés, amikor az embernek igaza van. Az adrenalinszint megemelkedik, bizsergető melegség tölti el, amitől percekig peckesen járkál fel s alá a bőrfoteles irodájában. Ilyesmit érezhetett Zám Tibor, amikor papírra vetette alábbi levelét naiv ügyfél…..
Schengenné felháborodásának ad hangot, amiért Frankfurtból hazafele több ízben atomjaira szedték a reptéren, mezitlábra vetkőztették, illetve alaposan le is tapizták. Hát vmire mégiscsak jó ez a fenenagy terrorelhárítás.Frankfurtból jönnék haza az éves sales meetingröl…..
Átalakítják a cég honlapját. Kurva nagy szükség van rá, ugyanis jobb napokon (mondjuk ügyfélpanasz miatt linkel a Homár) van vagy 5-10 látogató céges IP-tartományon kívül. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, eltűnik egy számomra fontos rész, amely kellene, mert mondjuk hivatkoznék…..
El kell keserítsük azokat, akik vmi pornóipari áthallásra számítanak. Sándor kedvenc Opelje kormányán szerette volna hivatalos márkakereskedőileg befoltozni az ott tátongó lyukat, amiről kiderült, hogy megdöbbentő költségvonzattal járna: Van egy 4 éves Opelom. Hű jószág,…..
OB1K 2007.09.27 12:38:01
Nagy örömünkre szolgál, hogy lassan mindenkinek lesz homárolvasó ismerőse, úgyhogy emailfordultával meg is kaptuk a Mustang Lovasclub reakcióját Rékáék tegnapi panaszos levelére: Elöljáróban néhány dolgot szeretnénk pontosítani, ha megengeditek: 1. A képen melyet…..
A Homár még nem hallott olyan vásárlási utalványról, ami 60 nap után lrjár, mint, amilyennel Cin találkozott a Corában, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne ilyen: 2006. októberében vásároltam a budakalászi Corában egy elektromos kütyüt. A csomagolás alapján elhittem, hogy egy…..