Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bazsa Rózsi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már egyikük se akarja alkalmazni Weisz Fanni, mert a jelnyelvi tolmács pénzt kérne a munkájáért. Amiből az következik, hogy eddig nem kért. Eddig a pécsi önkormányzat, meg a Köztársasági Elnöki Hivatal is ingyen dolgoztatta...
Bazsa Rózsi 2016.12.17 17:35:52
@pamut: Gondolom nem hallottál róla, hogy Fannira rászállt egy pénzéhes lovag, aki teljesen átvette a hatalmat a szerencsétlen lány fölött. Megtiltotta Fanninak, hogy találkozzon a családjával és a régi barátaival, ismerőseivel, ő írja Fanni helyett a válaszokat az sms-ekre, stb. Ő az, aki menedzserként megjelent az önkormányzatnál a nagyobb igénnyel. Valószínű, hogy Fanni erről semmit nem tud, mert a fickó teljesen elzárja a külvilágtól.
A médiahekk és a vicc között a legfontosabb különbség, hogy az előbbi akkor éri el a kívánt hatást, ha nem esik le senkinek. Magyarországon és tágabb Európában éppen ez történik Conchita Wurst kapcsán. Ha talán nem is teljesen érthetetlen, de mindenféleképpen érdekes,…..
Bazsa Rózsi 2014.05.16 15:59:05
@Conchobar: Osztrák ismerőseim szerint az elnöki gratuláció az aktuális választási kampány része volt. Máskor nem tette volna.
Sorozatsztárok keltik életre Az arany embert a József Attila Színházban. Rékasi Károly a fejét fogja. Én is a fejemet fogtam. Ritkán megyek egyedül színházba, de – vessetek meg –, Az arany embernél előre tudtam, jobb, ha mást nem boldogítok vele. Kezdjük az elején! Mi…..
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
Sok mindenről szó esik a Bajnai Gordonnal készült tegnapi, közel háromnegyed órás videóinterjúban. Felmerült témaként 2006 ősze is többek között, de most mégse ezt emelném ki (az erről elhangzottakat jól visszaadja a a Haza és Haladás blog szintén tegnapi…..
Tényleg nehéz kezelni azt a problémát, hogy két híres Csányi Sándor is van a magyar közéletben. A csütörtöki Ma Reggel feliratozója viszont nyilvánvalóan egyiket sem ismeri: A kép nem fake, megtaláltuk a videótárba felrakott verzióban is, 59:50-nél...
Bazsa Rózsi 2012.09.06 22:07:40
@Kilgore Trout:
A felsorolt nevek közül kilóg Ipper Pál. Ő volt az aki a müncheni olimpián 11 ember életét kioltó palesztinokról azt mondta, hogy jogosan öltek. Több százan köpték le a tévéjüket, amikor ezt a fantasztikus kijelentést elmondta.
Schmitt Páltól csütörtökön elvették doktori címét. A köztársasági elnöknek pénteken több nyilvános szereplése is lett volna, de mindet lemondták. Ma mindenki azt szeretné tudni, mi lesz Schmitt Pál döntése. Az utca emberét kérdeztük, a köztársasági elnök mondjon le,…..
Mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. Két kép meg még annál is többet. MTV Híradó fél nyolc vs RTL Klub Híradó fél hét. Az MTV vagy egy másik tüntetésen járt, egy másik Operaház előtt, egy másik tér-idő kontinuumban, vagy inkább a köztévé pár sarokkal elvétette a…..
„Kiderült a titok! Két métert zuhannak Gundel-Takács vesztesei, és egy kényelmes szivacságyon landolnak” - közli boldogan az eddig hétpecsétes titokként kezelt információt a mai Bors. A bulvárlapnak a Maradj talpon! nevű MTV-vetélkedő egyik munkatársa és egy volt…..
Bazsa Rózsi 2011.12.12 18:43:04
@Llew: Akkor elképzelhető, hogy heteken keresztül nem az olasz adást néztem, hanem álmodtam!
Nemzeti Sport újságíróját lefejelte Paulo Sousa, a Videoton edzője. Egy barátságos meccsen. A szakújságíró szemöldöke felszakadt, az incidens után rendőrségi feljelentést tett, a sebet pedig három öltéssel kellett összevarrni a Fiumei úti baleseti intézetben. Ennyi.…..