Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyb

334 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkezdtem ezt a blogot 3 hete, aztán a következő 2 hétvégén nyaralni voltam, Izraelben. Jeruzsálem, Názáret, Kafarnaum, stb., a legtöbb bibliai szempontból fontos/híres hely megvolt (de például Betlehem nem fért bele). Nagyon érdekes volt, de életem egyik legkevésbé spirituális…..
Vasárnap We are 2012.05.27 16:58:00
1. Kétezer nyarán voltam életemben először a Sziget fesztiválon. Persze nagyon jól éreztem magam, de volt egy konkrét pillanat, aminek az eufóriája különösen az emlékezetembe vésődött. A hatalmas dizsisátorban, akkor talán New York Party Arenának hívták, vagy a Pall Mall…..
Egész nyáron másról sem szólt a tévés szakma, mint az Event-Lost párhuzamról, itt az utód, mondták, ez majd odabasz, fogadkozott az NBC, és úgy szórta a lóvét a marketingre, mint bolond kisgyerek a cukorkás bódéban. A szkeptikusok erre csak legyintettek, az óvatos kritikusok…..
Véget ért a True Blood harmadik évada is, és ugyan az első pár epizód azt sejtette, hogy akár az első etap színvonalát is megközelítheti a falusi vámpírok és mindenféle természetfeletti haverjaik/ellenségeik története, a második fele leült, és helyenként kifejezetten unalmas…..
A vasárnapi nézettség egyetlen tanulsága: a botcsinálta üzletemberek és üzletasszonyok nem érdekli az amerikaiakat. Az NBC Celebrity Apprentice című valóságshow-ja a premierhez képest 21%-os csökkenéssel folytatódott, ami nem jó jel, még akkor sem, ha most vasárnap a jenkik…..
A barna kóla és szőke kóla megvolt korábban Magyarországon. Thaiföldön sikerült sárga (na jó gold!) és kék Pepsit is inni. De a vegyészek nem fulladtak ám ki a kólagyárban, itt a legújabb: a zöld pepsi. Hivatalosan Pepsi Green, bár engem a színe leginkább az…..
gyb 2009.02.25 16:07:13
velvet.hu/blogok/randi/

azt, hittem, hogy
Kartúm két meglepetéssel várt vissza Ugandából. Az első az volt, hogy a repülőtér menti, Africa Road nevű főúton hatalmas Omar el-Besír poszterek díszelegtek, hasonló felirattal: ő a mi büszkeségünk, akiért örömmel vállaljuk a mártírságot.A másik meglepetés akkor ért,…..
Csak sztorik alapján ismertem a TÁP Színházat, annyit tudtam róluk, hogy formabontó produkciókat csinálnak, valamint nyugtáztam, hogy a site-jukon felsorolt párezer résztvevő nagyjából lefedi az általam ismert itthoni színészeket (mínusz Csonka Pici). A konkrét előadásról pedig…..