Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Molnár Sanyi

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem fért a Szálasit éltető szlovákiai magyarok fejébe, hogy budapesti vagyok és beszélek szlovákul. Végül rájöttek: csakis zsidó lehetek. Magyarországon a rendszerváltás hajnalán két idealista, romantikus kép létezett a határon túli magyarokról. A liberális humanisták…..
  Huszonkét év óta először: összeomlás határán a kerületi költségvetés.   Az október 4.-i kormányülésen nem járultak hozzá, hogy Újbuda másfél milliárdos kötvényt bocsásson ki az elmaradt fejlesztések finanszírozására. Tekintettel arra, hogy az összeg az…..
A Fideszes képviselőnek, a Magyar-Örmény Baráti Tagozat elnökének a Nemzeti Együttműködés Rendszere vagy saját gyökerei a fontosabbak? Kerületünk egyik országgyűlési képviselője Kupper András mindig büszkén hirdette, hogy örmény származású, örmény hagyományainak…..
Meglepő hanyagságot, a legendás fideszes éberség lanyhulását tükröz a XI. kerület honlapja. Nem azért, persze, mert az ujbuda.hu-n még mindig Molnár Gyulának hívják a polgármestert, sőt azért sem, hogy már büszkén írnak a Lágymányosi-öbölről, és a Kopaszi-gátról, amit…..
Molnár Sanyi 2012.09.03 23:07:36
Nos, ha az azelőtt elmúlt 8 évben soha nem látott mértékű volt a korrupció, akkor a Fidesz alatt most megláthatjuk a soha nem látott mértéket is meghaladó mértéket. A megláthatatlant láthatjuk, megcsinálták a lehetetlent! Nem csak az államadósságot, az euró…..
 Vasárnap 40 ezer ember kiállt a ZP mellett.( bár egyesek szerint 2 millióan voltak) Ez tény! Csütörtökön az Újbudai Önkormányzat képviselő testülete dönt a hely további sorsáról, ez is tény.  Ami még tény: a jelenlegi újbudai városvezetésnek sikerült 40 ezer…..
Molnár Sanyi 2011.10.11 13:12:32
@kiskályha: Remélem azt a rengeteg kutyaszart majd te szeded össze azon a szép zöld területen...
Gréczyblog Őszöd-Orbán 1-0 2011.09.06 08:30:00
A mai bejegyzés címe még bagatellizálja is a tegnap nyilvánosságra került Wikileaks-irat különlegességét. Magam nem vagyok annak híve, hogy egy amerikai diplomáciai feljegyzést tökéletes készpénznek vegyek. (Eörsi Mátyás nyilvános jegyzetben írja meg April Foley súlyos…..
Először csak egy összeférhetetlenségi vizsgálatnak induló ellenzéki javaslatból egy nagyon furcsa cégügylet kezd körvonalazódni, legalább is erről számolt be az eszakonline.hu.A miskolci önkormányzat április 14-i közgyűlésén jókora zavar támadt, amikor dr. Simon Gábor…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Ma - a tervek szerint 40 órás időkeretben, folyamatos televíziós közvetítés mellett – a parlamentben kezdetét veszi az új alkotmány vitája. Az alkotmányozásról már több alkalommal írtam, jelezve, hogy nem elsősorban a formálódó szöveg, amely – kisebb…..
Molnár Sanyi 2011.03.21 15:34:39
@Akitlosz: Kicsit tudatlan vagy: Csak a számozása a régi! minden betűjét átírták! Ne legyél már ennyire elvakult Viktor hívő!
Molnár Sanyi 2011.03.21 15:42:15
@g99:

,,@manyike: "- ismerek több 90 körüli professzort, akik nálad többet tudnak, többet tettek le és van családjuk," --> akkor ot a csaladja is kepviselheti ugyan ugy mint egy nagyon okos 17 evest, vagy nem???

"- egyébként, ha a te gyereked után van/nincs szavazat, akkor ezzel mások is így vannak, s azt miért gondolod, hogy minden gyerekes szülő, vagy akár a többség úgy szavazna, ahogy te? " --> En csak azt szeretnem hogy ne legyen mestersegesen megtorzitva a valasztas eredmenye. Pl most kizarjuk az allampolgarok 20%-kat eletkor alapjan. Miert pont oket zarjuk ki, ha kizarunk akkor miert nem 40%-ot vagy 60%-ot.

Hol van az kobe vesve hogy pl egy gyermek erdekeit nem kepviselheti a szulo pl valasztasokon is. Ugye ovodat, iskolat stb ot valaszt neki, o latja el o nevel stb. Pont ezt miert is zarjuk ki. Az hogy melyik szulo kepviselje azt pl meg lehetne oldani ugy hog aki a csaladi potlekot kapja utanna. "

pusztán azért kedves, mert ha a gyereknek 15 évesen mások a nézetei, mint a szüleinek (rengeteget ismerek ilyet-még képviselőknél is!), akkor a szülő vissza élhet a gyermek akaratával, és akkor már sérül a fiatal szándéka, hogy kire is szavazna, pusztán azért mert apuci helyette szavaz... Teljesen mindegy milyen politikai állásfoglalást nézünk!
Molnár Sanyi 2011.03.22 15:14:31
@Akitlosz:
1. Nem vagyok bolsi, attól mert alpári parszt vagy...
2.Még vizsgáztam is belőle.
3. Igazad van nem minden betűjét, csak úgy szólok (látom hogy bemásoltad, ezek szerint a ctrl+ c-t már ismered), ha összevetnéd rájönnél, hogy nincs benne semmi komcsi...
4. Valóban szükséges lehet változtatni de így átírni, ahogy a fidesz (ez is csak egy párt alkotmány lesz, ami max. neked mint hűbéresnek tetszik), nem hiszem hogy az ország HOSSZÚTÁVÚ érdekét szolgálná...