Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VasutasKollega

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Czett Petra Hihetetlen, hogy már egy éve nekiindultunk a nagy és ismeretlen Németországnak. Nem tudtuk, mire számítsunk, csak reményeink voltak. A kezdőlökést az adta, hogy otthon már nagyjából a maximumot hoztuk, mégse nagyon tudtunk számottevően előre lépni, és erre reményt se nagyon…..
Nyilván nem én, és még csak nem is mi vagyunk a világ legokosabb emberei. Nyilván vannak olyan szempontok, amelyek nem jutnak eszünkbe.Ezen az oldalon várom az ötleteket - mindenféle ötletet. Lehet az kósza ötlet, félig kiforrott gondolat vagy kész szinopszis. Lehet jótanács,…..
VasutasKollega 2011.02.06 00:56:28
Üdvözletem!

Ha már ilyen lehetőség adódik, hogy ötletekkel lehet az m2 új profiljához hozzájárulni, szeretném néhány gondolat erejéig én is a saját koncepciómat, főképp a hétvégi műsorsávra vonatkozóan itt most előterjeszteni.

Már közel három éve vezetek arról internetes petíciót, hogy az egykoron az MTV-1 vasárnap délutáni Walt Disney bemutatja c. összeállításokat és esetenként Családi Mozidélután a Walt Disney-vel visszakerüljön az MTV valamelyik csatornájának műsorába. A tavalyi évben aztán már a Duna Televízió irányába is indítottam ugyanezen petíciót, de a siker nem volt túlságosan nagy. Itt most azonban a lehetőséget megragadva javasolnám, hogy azokat a sorozatokat (Kacsamesék, Gumimacik, Balu kapitány kalandjai, Zorro, Ausztrál Expressz stb.) ugyanilyen szerkezetben és a 90'-es évekhez hasonló összeállításban ismét tűzzék műsorra, mert véleményem szerint azok mindenkinek számára kedvesek és értékesek ebben az országban, legalábbis a '98 előtti generációnak. Soha nem felejtem el, hogy az utcák ilyenkor általában üresek voltak, mert akinek tévéje volt, az ilyenkor "Disney-t nézett". Akárhol is voltam, vasárnap délután négy órára a TV-1 képernyője előtt ültem. Meg kell hogy mondjam, hogy nagy törést okozott életemben, amikor a Walt Disney bemutatja 1998 év végén megszűnt. Bár tudom, hogy talán még ez most is az RTL Klub privilégiuma magyarországon, azért remélem, hogyha nem is mindet, de legalább néhány rajz- és családi filmsorozatot ugyanúgy vasárnap délutánonként négy órára vissza lehetne állítani. Véleményem szerint ezek a régebbi Disney-alkotások kenterbe verik a Disney Channel által ma is sugárzott műsorokat, ha azokat lehet annak nevezni.

Még egy ötletként az egyik kedvenc sorozatomat szeretném a figyelembe ajánlani. Igaz, ez inkább már egy mai animációs rajzfilmsorozat, viszont véleményem szerint kiemelkedik a mai alkotások soraiból humoros és fantasztikus arculatával. Ez a sorozat a Viharsólymok. A Cartoon Network-ön sugározták (Magyarországon 2008 és 2009 között) ugyan, de nekem annyira elnyerte a tettszésemet, hogy úgy szeretném az MTV képernyőjén látni. A sorozat még könyvírásra is megihletett. Nagyon sokan hiányolják itt hazánkban is és manapság elvétve adják a külföldi csatornákon is. Javarészt már mindenki a YouTube-ról nézi. Ha szombat-vasárnap reggel 9 órakor dupla epizóddal vetítenének így hetente 4 epizódot, annak rajtam kívül nagyon sokan örülnének. A Nerd Corps a sorozat alkotója.

Remélem hozzá tudtam járulni szerény javaslataimmal az új m2 profil megalkotásához, ha csekély mértékben is.

Legnagyobb tisztelettel:

Vörös Gábor - "VasutasKollega"