Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Uresz

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A filmművészet az volt a modern diktatúrák számára, ami a nyomtatás a reformációnak. Mindegyik diktatúra arra törekedett, hogy felhasználja a mozgóképet saját céljaira. Az olasz fasizmus és a sztálini szovjet rendszer egyaránt kitermelt olyan filmes alkotásokat, amelyek a filmművészet csúcsára…..
Naiv szülő egyik reggel a gyermeke telefonját piszkálva (ejnye) szexuális tartalmú spamot talált. Valószínűleg a telefonszám előző tulajdonosa fizetett elő egy lemondhatatlan szolgáltatásra, ami azonban továbbra is lemondhatatlan: Nemrégiben tapasztaltam, hogy a 14 éves fiam…..
A neves pornóproducer lehet a kormány újabb megszorító intézkedéseinek első áldozata. A hamburger- és a pornóadó együttes hatása állhat a háttérben. "Felnéztem a tripla deepthroat közben, és csak egy nagy lyuk tátongott utána a kanapén. Azonnal tudtam, hogy baj van." -…..
Uresz 2012.11.21 23:21:36
Miután képtelenek volt vevőt találni a manhattani házra, a patinás Woolworth-kúria tulajdonosa úgy döntött, hogy inkább kiadja azt. Havi 150 ezer dolláros lakbérével valószínűleg nem lesz népszerű az egyetemisták körében. A gótikus francia stílusú villát még…..
Van a Rákóczi úton egy neromán/romantikus templomocska, amit elég kevesen ismernek. Nem csoda, egy háztömb zárja be, mint az a fenti Google Maps-os képen is látható. Az utcáról csak annyi tűnik fel a járókelőnek (már akinek feltűnik), hogy egy egész saroknyi hosszon egységes a…..
A vérvádat a történelem során mindig a tudatlanság terjesztette, de gyakran konkrét érdekek is álltak a mém forrásánál. A húsvéti vérvád balhé zajának elülése után mégsem a politikai vonallal foglalkoznék, hanem a logikai képtelenségével és a terjedését éltető…..
Uresz 2012.04.16 10:12:34
„Ilyen lenyűgöző science-fiction alapanyaggal még sosem volt dolgom” – lelkendezett az E.T. rendezője. Bár még se a témáját nem lehet tudni, se azt, hogy kiről fogja másolni a köztársasági elnök, Hollywood máris lecsapott Schmitt Pál készülő PhD-jára. A film…..
Uresz 2012.04.04 17:09:47
Filmdroid TOP 10 Mozis gonoszok 2012.02.17 19:45:00
 TOP 10 rovatunk újra jelentkezik, ezúttal egy izgalmas témával. A mozi történelem 10 leggonoszabb karakterét, 10 igazi rossz fiút szedtem össze. Gyilkosok, pszichopaták, varázslók, Sith lovagok ékesítik a listámat. Itt van a 10 legrosszabb rossz, akiket nem lehet elfelejteni,…..
Bár Mussolini felhőkarcoló építési kezdeményezéseit sorra lehurrogták az építészek, a fasizmus húszévnyi regnálása alatt 192 kisebb-nagyobb méretű, ma is élhető és szerethető települést hagyott az utókorra. "Mussolini az építész" Korabeli falfestmények montázsa. (Grafika: Falanszter.blog.hu)..