Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kergecsiga

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valahol örülni kéne, hogy a mértékadó európai lapok és politikusok soha nem látott mértékben keltek ki a hétvégén Viktor ellen. Az a gerinctelenség és embertelenség, amit tanúsított, mára minden eddiginél elszigeteltebbé tette Európában. Szerencsére a lapok többsége…..
kergecsiga 2015.09.07 17:37:35
@deneskata:

Ez most komoly?

Képben vagy, mit tanít az iszlám vallás? A te általad elképzelt egymás mellett élést nem.

Ha hitetlen vagy, három lehetőség áll elötted:

1.) Áttérsz az iszlám hitre és aszerint élsz
2.) Alávetett vagy és fizeted a dzsizját (adót)
3.) Meghalsz

A Korán 5.51 kimondja, hogy „Ó te, aki hiszel (az iszlámban)! Ne fogadd a zsidókat és a keresztényeket aulijának (barátnak, védelmezőnek, segítőnek), mert ők csak egymás barátai. És ha közületek valaki őket annak (barátnak) fogadja, akkor ő bizony egy közülük.

Legyetek könyörületesek egymással de kíméletlenek a hitetlenekkel.

És ne gondold, hogy ez mára megváltozott. Ez az iszlám lényege, erre épül.

Akkor milyen demokráciáról beszélgetünk???
  Ma lehet utoljára jelezni a magánnyugdíj-pénztárakban, ha valaki nem kíván visszalépni az állami rendszerbe és apanázsát továbbra is magánkezekben akarja fialtatni. Számos elemzés látott napvilágot az elmúlt hetekben arról, hogy kinek, milyen körülmények között…..
kergecsiga 2011.01.31 23:06:56
@Kniight: "Biztos van olyan réteg akinek megéri hosszútávon az mnyp, illetve aki pár év múlva nyugdíba megy és az egészet felveszi és befekteti ahogy akarja, de ez nagyon ritka"

Felhívnám sokak figyelmét, amiről nem nagyon esik szó hogy: a

"Majd ha elérem a nyugdíjkorhatárt,felveszem a mnyp-megtakarításomat és jól befektetem" kijelentés 2013ig működik(egész pontosan kevesebb mint 180 havi befizetés ... ),aztán már nem nem kaphatod meg egy összegben,csak járulékot ( többféle módon ) fizet a nyugdíjpénztár... de hogy mennyit és hogyan,ill. milyen költségekkel terhelve,az még ki sincs dolgozva... és ott is k.ra meg lehet szivatni a jónépet... mondom ezt úgy, hogy én is maradtam... :)