Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trollface

0 bejegyzést írt és 177 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormány által bevezetni tervezett új reklámadó-törvény 20%-os marginális árbevételadóval sújtja a médiavállalkozások reklámtevékenységét, ami egy döntően reklámbevételeiből élő médiavállalkozás számára akár 100%-os vagy azt meghaladó méretű társasági adóval…..
GFG Blog Minden kiderült 2012.10.29 05:28:13
„váratlanul kiderült mi a feladata” (L. Simon László: Váratlanul kiderült)   Van az úgy, hogy egy hét alatt minden kiderül. A múlt héten kiderült, hogy milyen is az erős ember karikatúrája, vagyis milyen, mikor egy gyenge erős embert próbál meg játszani. Kiderült,…..
A Fidesz új elmebaja szerint minden gyerek mellé, aki lóg, rendőrt állítanának; a tervezet szerint a rendőrök minden 14 év alatti gyereket vissza kell hogy kísérjenek az iskolába, aki nem megy be.  Szemünk előtt van a kép, ahogy kommandósok rontanak be a kőbányai lakótelepi…..
Subba Szexy DJ szeretnél lenni? 2012.02.28 11:06:23
Borbély Gyula segít!..
trollface 2012.02.29 13:26:03
Tegnap megvolt a nagy Összefogás koncert, 100 zenész, 2 helyszínen, fergeteges hangulat, óriási buli, "fékezhetetlen tömeg"....Ízelítő, hogy miből is maradtunk ki, ez a 40 másodperc bőven elég is: A hvg.hu-n egy hosszabb is videó is megtekinthető. Sajnos az államadósságból…..
trollface 2012.02.20 18:10:52
@ColT: "Ha kicsit is komolyan venné magát a qrmány, akkor az ilyesmit felszámolná. " az "ilyesmi" a kormány motorja, hogyan számolná már fel???
A drogtörvény módosításának múlt héten nyilvánosságra került tervezete alapján újabb ideológiai iszapbirkózásba keveredhet, és ismét szembe mehet a világgal a kormány. Miközben ma már szakmai közhely, hogy büntetőtörvényekkel a kábítószer-fogyasztást nem lehet…..
trollface 2012.02.17 13:03:06
@SzJ1982: köcsög idegenek! thats the spirit! ez mekkora érv már a legalizáció ellen :DD
trollface 2012.02.17 13:05:24
@apanna: mert a többsgé nem tudja, hogy a buszmegállóban mellette áló, iskolába készülő fiatalok 80 százaléka füzevezett előző hétvégén. azt meg főlag nem tudja, hogy az ő kicsi szeme fénye, az egyetlen gyereke is füvezett előző hétvégén. a valóság ismerete nélkül persze könnyű bárkit megbélyegezni
Két új névvel tűnt fel újra Bácsfi Diána, a Medgyessy-korszak spirituálhungarista Molnár F. Árpádja.Az MTV Négy szellem című műsorában Puzsér Róberttel vitatkozott a világvégéről, mint Avatara Satyavati mítoszkutató. Kiderült, hogy a szanszkrit eredetű egyetemi…..
trollface 2012.02.13 17:18:18
  Tűzoltók tüntettek pénteken a brüsszeli utcákon. Az ok: a kormány szigorítani akarja nyugdíjazási feltételeiket, így megszűnne az eddigi korkedvezményes, 58 éves nyugdíjkorhatáruk. A tűzoltók nem kímélték a velük szemben kivezényelt rohamrendőröket, a meglehetősen…..
Képtelen vagyok megérteni, hogy Fábry Sándor miért nem azt csinálja, amihez mindenkinél jobban ért. A kilencvenes évek elején a Jácint majd a Piaf nevű bárban ismertem meg Fábry Sándort. Mind a kettő Mózes Marika, Paudits Béla exfeleségének a helye volt, és főleg…..
Orbán Viktor visszavonhatatlanul bevonul a Halhatatlan Politikusok Panteonjába. Már nem ő kacsingat kifelé másokra, hogyaszongya lenyúlom ezt az Obamás netkampányt, faszbúkos nyomulástól személyes levélkéig, frászt. Innentől ő a tanár, aki a világ nagyjait oktatja politikai…..
trollface 2012.02.01 11:16:15
@reálisan: emlékszel te is, milyen szépek volt régen, azok a május elsejei felvonulások! csupa derűs arcű, boldog, igaz ember! milyen jó is volt!
Ez nem más, mint egy megalapozatlan, aljas rágalomhadjárat az Elnök Úr ellen. Látjátok, még csak rábizonyítani se sikerült semmit, de máris helyrehozhatatlan károkat okoztak ezek a mocskok. Bárkit ilyen módon gyanúba keverni, a puszta feltételezést is már tényként kezelni,…..
trollface 2012.01.28 13:03:51
@Jakab Andor: andor, ha valaki egy hülye, akkor csak azért ne védjük, mert a mienk. és ez a legnagyobb baj itten. évekkel ezelőtt az egyik politikai erőnek érdekében állt, hogy jókra és rosszakra ossza fel az országot, hogy ellenséget mutasson éehetőleg minél szélesebb rétegeknek. ez a mozgalom most ott tart, hogy andor vígan komcsizol itt, miközben az eddigi (a jelenlegit is ide érteve) kormányok tele vannak mszmp/kisz/stb-tagokkal. mások most az oligarchákat szidják, miközben az oligarchák minden kormány mellett ugyanúgy ott voltak, mint a mostani mellett. és ez a fajta megosztás az, ami káros. ennek a megosztásnak egyik terméke ez a szerencsétlen bohóc is, aki maga sem érti, hogy miért baszogatják, hiszen a füredi nyaralószomszéd is így lőtte a doktoriját 89-ben.
trollface 2012.01.28 13:20:08
@Jakab Andor: andor, a kibaszott jogra hivatkozol órák óta, most meg azzal jössz, hogy a jog nem minden?! mert az országot el kell adni. igen. de az országot sokkal jobban eladják azok a tudóspalánták, akik külföldön tekintélyt és elismerést szereznek, majd utána hazajönnek, mert itthon olyan körülmények várják őket, mint még svájcban sem. no, majd, ha úgy mennek külföldre a tényleg doktorok, hogy utána vissza is jönnek, akkor az egész kibaszott világ a mi faszunkat akarja majd szopni. egy Schmitt Pál (csakhogy a szerinted járól tisztelet megadjam, és ne fájjon, hogy kisbetűvel merem írni az Emberek Emberének nevét) szemernyit sem javít az ország megítélésén és eladhatóságán, maximum annyit, mint a dubaji és a német callgirl-szolgltatások magyar kurvái.
trollface 2012.01.28 13:22:22
@Krumpli Bogart: nagyon kíváncsi vagyok, hogy andor vajon a te szádból ezt megérti-e
Brit színházigazgatók, rendezők, forgatókönyvírók és színészek jelentettek meg nyílt levelet a Guardian csütörtöki számában, melyben Dörner György kinevezésének visszavonását sürgették az Új Színház éléről. A több mint hatvan szakmabeli által aláírt levélben…..
trollface 2012.01.27 14:21:56
@Scythe: ja, hogy csak ennyi a baj! de milyen egyszerűen szép minden!
  Szerződéskötésre kötelezné Hoffmann Rózsa a részben vagy egészben az állam által finanszírozott képzésre felvételt nyert hallgatókat. A felsőoktatásban ingyenesen tanuló diákok az aláírással abba egyeznének bele, hogy tanulmányaik befejezte után húsz éven…..
  A magzat ember- és személy mivoltával kapcsolatban nincs tudományos konszenzus, nem is lehet, mivel ez filozófiai kérdés, a nők jogairól viszont társadalmi konszenzus van. Az egyneműek élettársi kapcsolata társadalmi konszenzus, a kvótarendszer társadalmi konszenzusok,…..
trollface 2012.01.14 14:08:32
Mandiner blog Doktor Schmitt 2012.01.11 17:59:00
   Plágiumgyanús Schmitt Pál doktori értekezése – írja hvg.hu. A cikk szerint Nyikolaj Georgijev bolgár sportdiplomata Az olimpiai játékok programjának elemzése című kétkötetes, 465 oldalas, több száz oldalnyi táblázatot, diagramot tartalmazó 1987-es tanulmánya…..
Subba Gumibogyó szörp 2012.01.06 15:30:00
A téma gondolom mindenkinek ismerős, dagadt, undormány állatok szépségverseny címen kínozzák csóri gyerekeket. DE. Milyen cuccal itatják őket, amitől "mosolygósak és játékos kedvűek" lesznek? Kéne. ..
trollface 2012.01.08 09:16:47
  A Budapest 95,3 MHz-es frekvenciapályázat eredménye körül kialakult helyzet vélhetően tudatos politikai provokáció. Hazai és nemzetközi politikai szervezetek, prominens baloldali és liberális véleményformálók, külföldi diplomáciai testületek tagjai csaknem egy éve…..
trollface 2011.12.28 12:19:23
@drkovax: "Egy viszont biztosan tény: a frekvencia kizárólagos állami tulajdon, a koncesszió lejárt." klubrádió megpályázta, megnyerte, új kormány meg aszonta, hogy nem nyertetek, új pályázat leszen mindenki legnagyobb megelégedésére és az ország felivározására. a tudatos provokáció ebben a sztoriban az, hogy amíg itt mindenki azzal van elfoglalva, hogy jajj, mi lesz a szegín klubrádióval, addig sem azt kérdezik, hogy miért ilyen drága a kenyér. és amíg mindenki a klubrádióval (és az egyéb terelő szarságokkal) foglalkozik, addig simán meg lehet szavazni minden törvényt, el lehet küldeni a főbírót, stb., stb., stb. business as usual
Mandiner blog KZ Dachau 2011.12.12 07:31:00
    Múlt héten, Mikulás napján a horror földjén jártunk. A felfoghatatlan, a megmagyarázhatatlan és a feldolgozhatatlan világában. Egy olyan világban, amelyet hús-vér emberek konstruáltak hús-vér emberek ellen és irányítottak sátáni elszántsággal alig néhány évtizede…..
„A jobbikos képviselőtársak mindjárt nem fognak mosolyogni” – kezdte egyik hozzászólását a fideszes Berényi László a Gyöngyöspata-bizottság szerdai ülésén. „Vajon mindenki örül annak, amit önök csinálnak? – célozta a kérdést Juhász Oszkárnak – Ön polgármesteri esküt tett, és azokért nem vállal…..
trollface 2011.12.01 12:58:42
@Mária: ehhez nem a parlamentben ülőknek kellene felnőniük? ("ezt majd a folyosón elintézzük" és tsai)
@hungarisztan: nem tisztem védeni a taszt, de ők mindenkit védenek (igen, a többséget is), akit jogsérelem ér, csakhogy a többi eset nem kap akkora felületet a sajtóban mint a cigányok, a buzik, vagy a drogosok. nem biztos, hogy ezért a taszé a felelősség.
@kommentelők: honnan lehet azt tudni, hogy magyarországon naponta megölnek egy nem cigányt a cigányok?
trollface 2011.12.01 13:11:11
@eax_: igen
trollface 2011.12.01 13:23:07
@kifordított nagyanyó: mit jelent az, hogy hazaáruló?
A felszínes gondolkodók, de időnként a rutinosak is beleesnek abba a logikai hibába, hogy sémákban gondolkodnak. Bizonyos dolgokat hajlamosak vagyunk kész tényként, egyértelmű igazságként elfogadni csak azért mert sokan mondják, vagy sokszor mondják, vagy hitelesnek tűnő emberek…..
trollface 2011.12.01 08:44:41
Mandiner blog Itt az idő? 2011.11.28 08:01:00
  Tavaly azzal zártam az évet, hogy „Egyelőre még mindig bízom abban, hogy az NGM-ben / NFM-ben tudják, mit csinálnak, és jövőre nagyot homorítanak”. Nagyot homorítottak, ez kétségtelen. Nem titok, hogy fideszes (lásd még: rohadt fideszes) vagyok, ráadásul azok…..
Huth Gergely (a trollokról és bérbloggerekről írt pubija mai napig az egyik kedvencem!) nagyon el van keseredve. Van itt minden, ami egy jobbos publicistát jobban földbe döngöl, mint a szerencsejátékos Máriót, aki a segélyosztás napján döbbenten konstatálja, hogy a kocsmájából…..
Én tényleg nem értem, hogy miért ez a hír napok óta. Most egy kicsit vonatkoztassunk el az aktuálpolitikától, és attól, hogy a mindenkori ellenzéki szempontból annál jobb, minél rosszabb az ország helyzete. Ennél sajnos most sokkal komolyabb a helyzet. Nézzük madártávlatból…..
trollface 2011.10.28 08:00:11
@ColT: mszp? az még egy létező valami? én arról beszélek, hogy a posztolóval ellentétben szerintem az ellenzék nem alapvetően rossz dolog, mégha a fidesz mindent megtett az elmúttnyolcévben, hogy teljesen lejárassa a demokrácia egyik legfontosabb "intézményét"
2011. október 23-án, az 56-os forradalom évfordulóján mindösszesen egyetlen jelentősnek mondható politikai megmozdulás történt az országban. Közel másfél évvel a fülkeforradalom után meglepő módon nem a kétharmados többség ünnepelte, hogy egységbe forrt a nemzet, a szirmok…..
trollface 2011.10.24 20:11:10
@kicsijuti: hogyan számoltad ki a 20-25 ezeret?
Tiszta Beszéd Orbán futása 2011.10.19 19:26:00
 Az Orbán Viktorban folytonosan a Patás Ördög eljövetelét vizionáló önmagát a demokratikus középnek, függetlennek és sok más képtelenségnek nevező megélhetési rettegők csoportja napok óta rugózik azon, hogy a Fidesz megfutamodott a "Facebook-hippik" tüntetésétől október…..