Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robertkaroly

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E-könyv olvasók K, mint mélység 2010.09.13 06:45:00
Igen sokat gondolkodtam azon, hogy mit is kezdjek Bigyó Felügyelő nagylelkű felajánlásaként megkapott Kindle WiFi-vel, már ami a mélységi tesztet illeti. Úgy döntöttem, hogy nagyon adja magát az összehasonlítás a Nookról készült cikkemmel, ezért, bár nem azonos mélységben,…..
robertkaroly 2011.01.31 15:11:34
Kindle adventure

Először is köszönöm a rengeteg információt, amit kaptam, hogy rájöhessek, lehet Kindle nélkül élni, de minek.

Január 20.án rendeltem meg, a „Hogyan vásároljunk KIndle-t?” blogpost alapján és 24.-én, már kopogott is a futár az ajtón. Persze, mint ahogy írtátok is, Én is naponta többször ránéztem az UPS oldalán, hogy merre jár. Olyan izgatott voltam, mint egy óvodás.

Elsősorban, internetes cikkek, és ingyenesen elérhető könyvek olvasgatása miatt vettem, mert már nagyon fájt a szemem a monitoron való olvasástól (sajnos romlott is).
Sajna nincs wifim, így csak usb-n keresztül tudom megrakni anyaggal, és így kicsit körülményes. Ehhez egy tipp: úgy találtam, hogy legjobb az office wordben „pdf” formátumban elmenteni a szöveget(+képet) és úgy Calibre-vel átkonvertálni „mobi” formátumra. Megmaradnak a képek és elfogadhatóan tördeli a szöveget is. De pl. a Portfóliós cikkeket, nyomtatható verzióban megnyitom és az egészet weblapként lementem, majd ezt konvertálom át Calibre-vel, így kimarad egy lépés és így is jó.
Nagyon izgalmasnak ígérkezik Szkifi kezdeményezése a hírlevél rendszerrel, kíváncsian várom a fejleményeket.

Egyébként valóban megváltás a szemnek a készülék, nagyon jó rajta olvasni. Simán beváltotta a hozzá fűződő reményeimet.

Kindle kabát:
Ilyen bőrdzsekit rendeltem hozzá. Pénteki rendeléssel, hétfőre megjött. Éljen a globalizáció! Elég masszívnak tűnik a tok, de sajnos felülről elég könnyen kicsúszik. - Persze nem kell fejjel lefelé rázni. Csak PayPal-al lehet fizetni, de itt minden le van írva róla.

Még egyszer köszönöm az információkat.
További lelkes olvasója leszek a blognak.

Üdv.
E-könyv olvasók Radar! 2009.10.04 23:33:00
Közkívanatra itt egy poszt, semmi másért, hogyha valaki más témához nem illő anyagot  talál a hálón, itt megoszthassa. A legjobbakból posztot fabrikálunk. Előre is köszönöm, a többi olvtárs nevében is. UPDATE: új megjelenéseket, érdekes könyveket a Könyvradaron…..