Regisztráció Blogot indítok
Adatok
metro géza

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán ma délután rendkívüli sajtótájékoztatót tartott nyugdíj-ügyben. Nos, kétségkívül sikert felülmúlnia a nyugdíjvédelmi megbízott tegnapi szavait, van itt egy-két "érdekes" mondat. Ugye, számtalan beadvány (60+) van az AB előtt, akik tavasszal fognak dönteni…..
Gondolom sokan hallottatok már a Magyar Termék Programról. Az alábbi videó infografikából, megtudhatod, hogy az elmúlt években hogyan esett vissza a nálunk is megtermelhető áruk előállítása/termelése, miközben az import a duplájára nőtt. Elgondolkodtató, hogy vöröshagymából…..
metro géza 2011.01.31 14:28:13
@EÖ: Bizony jó üzlet volt, de nem nekünk. A cserearányok mindig a szovjetnek kedveztek.
metro géza 2011.01.31 14:38:16
@EÖ: A lakosság lehet, hogy olcsón vehette a benzint, a gázt, a villanyt,de ez nem a szovjet jószívűségének köszönhető. Szerinted mért sírják vissza Kádár Jánost?
metro géza 2011.01.31 15:44:49
@Orbán Diktor:
Tisztelt Orbán Diktor! Néhány fogalmat valóban tisztáznunk kell. Az átvétel nem azonos a megvásárlással. Ön szerint az jó az országnak, ha vasúti kocsik ezreit tömjük meg élelmiszerrel, elküldjük a szovjetnek, majd erre ő azt mondja, hogy majd két év múlva kapsz helyette kocka zsigulit.
Az Antal kormány valóban nem volt tökéletes, de
azt azért lássuk be, árut termelni pénzért érdemes és nem igéretekért. A 90-es évek elején Borisz Jelcin Oroszországa teljesen fizetésképtelen volt, nem lehetet rájuk tovább számítani és új fizetőképes piacot kellett keresni, kellett volna keresni a magyar termékeknek.