Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Morghean

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Miért gondolják sokan, hogy télen 10 centis hóban biciklizni egy olyan tevékenység amit nekem mint budapesti adó(nem keveset)fizető autósnak tolerálnom kellene?     Régóta hangoztatott véleményem, hogy aki Budapesten, a bicikli utakon kívül tekerni akar az…..
Morghean 2011.02.02 11:59:07
@Aabroncs: Tudod az országúti nem azért jó, mert lehet vele száguldozni és mert olyan szép, meg drága, meg hűűű. Hanem, mert egy falusi nagypapa, a könnyű délutáni "el megyek a kocsmába a nehéz nap után" tempójával teker olyan 10km/h-val a kommersz egy áttételes csepel bicaján; addig én ugyan azzal a tempóval és erőbefektetéssel 25km/h-val megyek.
Amúgy, marha érdekes módon, minket senki nem kérdezett meg, hogy milyen legyen a bringa út... Azt is eldöntötte valaki helyettünk. Csoda, hogy nem tetszik? Ugyanúgy betartom azokat a szabályokat amik forgalomban haladásra vonatkozik, amikor nem a bringa úton haladok, zavar? Show Hivatalba tessék szíves lenni elfáradni. Az bringa utak többsége olyan, mintha alád adtak volna egy patkolatlan lovat és rád parancsolnának, hogy vágtass végig a Kőbányai úton. Szegény lónak annyi. Ajándék lónak ne nézd a fogát, de a göthös a gebe, az már máskérdés!
Morghean 2011.02.02 14:49:17
@Aabroncs: Oh bocsánat, elfelejtettem említeni, hogy közepes 2/3+4/8-as sebességben megyek 25km/h-val komótos tempóban... ezeket a törteket értsd: a fogaskeréken futó lánc/összes fogaskerét szám; előbbi a pedálon lévő, utóbbi a hátsó keréken lévő fogaskerekeket szimbolizálja. Attól, hogy el vagy kényelmesedve, mert neked csak pedálokat kell nyomogatni és egy kormányt tekergetni jobbra/balra a klimatizált kis aluminium dobozkádban, attól még igazán megerőszakolhatnád az agytekervényeidet is, ha már "cigányozol". Nem vagyunk többség.. Sőt, mi vagyunk a kissebbség! A kissebbség védelme pedig egy igazán különleges dolog ebben az országban. Ha nagyon akarod, felfoghatod így is, taplókám!
Morghean 2011.02.02 15:02:32
@Atomot az indexre!: Igen, feltűnt, hogy a zsírtól nem látja a lényeget az irományainkban, de vagyok olyan jól nevelt, hogy a testi adottságait ne vessem szemére (amiről bizonyára nem tehet), inkább a szellemi pallérozatlanságát kifogásoljam. :P