Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dongola

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fékezz rövidebbet! Ghostrider él 2011.01.30 13:45:00
  Bocsánat, hogy csak ilyen hirtelenjében szegezem nektek ezt a vitathatatlanul fontos kérdést, de a Ghostrider, ugye megvan mindenkinek? Ugye, igen? Az őrült faszi, aki 300-zal szokott volt a svéd autópályákon szlalomozni, aki számtalanszor rakta már a cső rossz végére a…..
Dongola 2011.01.31 16:33:18
@Félsvéd:

Ne haragudj már, hogy megzavarlak a nagy sértődgetésben, de talán ha érdemben megpróbálnád megcáfolni, hogy mégis miért ne veszélyeztetné az imádott legendád mások életet a játszadozásaival, - miközben minden épeszű embernek nyilvánvaló, hogy bizony kurvára veszélyezet mindenkit maga körül - akkor esetleg kevesebben tartanának kreténnek.

Persze nyilván egyszerűbb sértődötten nyöszörgni, csak kicsit gyerekes, nem gondolod?

Úgy beszélsz erről az ürgéről mint valami népi hősről akit kötelező elismerni, felnézni rá, csodálni, pedig az ilyen embereket a többség egyszerűen így nevezi: SEGGFEJ

Szóval ha seggfejeket akarsz védeni vagy pláne legendaként tisztelni, akkor szedd össze magad, vagy pedig ne sértődj meg azon amit kapsz, mert patrik cimbid kb annyira hős, mint az nyolcadikos gyerek aki harmadikosok fejét veri bucira, aztán néz bután amikor egy kortársa egy ütéssel leüti.
Dongola 2011.01.31 10:26:46
@Félsvéd:

Az nem esik le itt a hozzád hasonlóknak, hogy ez nem egy kib*szott mozifilm és pláne nem egy játék!
Itt nem kaszkadőrök vezetik a rendőrautókat, a sima autókat pedig pláne nem, hanem hús-vér emberek, egyszerű anyák, apák, testvérek, barátnők, stb., akik igazából megsérülnek, ha ez "húde király" csávó elnéz valamit a nagy királykodás közben. Az itt a probléma, hogy őket baromira senki nem kérdezte meg, hogy akarnak-e a saját életük kockáztatásával statisztálni "a nagy" ghostrider közúti maszturbálós videóiban.

Emberünk a belinkelt videón egy tök üres pályán megy neki a falnak, akkor mégis mitől vagy olyan rohadt biztos benne, hogy a forgalomban soha nem fog hibázni? Mert eddig még megúszta?

Ez meg a csúcs beszólásod:
"mert a saját életén kivül senkiét nem veszélyezteti soha, avval sem hogy 200 felett megy el egy auto mellett hiszen egyetlen autos sem tud rá reagálni, mert nincs ideje az autosnak valamit hibázni, mert mire feleszmél addigra már senki nincs a környékén sem"

Na tessék cimbi, nézd csak meg bátran, hogy meg mi történik amikor egy autósnak nincs ideje reagálni:

www.langlovagok.hu/kepek/3147_szemelyautoba-csapodott-es-ketteszakadt-egy-motor-salgotarjanban

És most képzeld el, hogy a gyereked ült a jobb hátsó ülésben, aztán tapsikolj a kis patrik barátodnak, hogy mekkora kurva nagy legenda... Ja persze, itt az autós volt a hibás, nem is kérdés, csak hát ugye, nem igazán "volt ideje reagálni". Meg hát mind tudjuk, hogy a nagy ghostriderrel ilyen sose fordulhat elő, mert a röntgenszemével a kanyarokba is belát.

Na további jó mesenézést gyerekek.