Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katalin888

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bárcsak minden ilyen flottul menne! Először kiszivárog, majd tegnap rinyálunk, hogy jöhetne már igazán, most meg megjelenik a Keep, a Google gyors jegyzetkészítést lehetővé tevő alkalmazása. Segítségével háromféleképpen rögzítjük gondolatainkat, bepötyöghetjük…..
A Galaxy S2, Note, S3, Note 2 készülékek hivatalos CM portok fejlesztéseiért felelős hacksung csapat több tagja egyetértéseben azt állítja, nem tervezik, hogy a Samsung Galaxy család legújabb tagját megvásárolnák, vagy fejlesztenék rá a CyanogenModot. Úgy gondolják, a…..
Nem mai hír a Motorola eme mobiljának bejelentése, de elgondolkodtató a dolog.A gyártók a mai felfokozott versenyben, a brutális hardverek előállítása mellett, megfeledkeznek az akkumulátorok kapacitásának érdembeli növeléséről. Egy felhasználónak sem leányálom, ha nap vége…..
katalin888 2012.02.25 15:39:59
A héten már megsúgtuk, hogy hamarosan elérhető lesz a Google legújabb készüléke a Telenornál, azonban az a vártnál korábban érkezett, ami valljuk be okos húzás volt így karácsony előtt. Az árakat elnézve én egy kicsivel drágábbra számítottam, ennek ellenére egy SGS 2-őt…..
Furcsa egy hely lehet a közszolgálati tévé, a Szerencseszombat című műsorban például lehet simán lófaszozni (Kovács Áron), nem rúgják ki az embert érte, de ha valaki "képtelen összetartani az adásmenetet", a porba hullik a feje hamar. Így járt Görög Zita, a műsor…..
katalin888 2011.06.26 00:49:07