Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyulás

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
van tüzed? A csernobili mutáns 2011.02.01 18:46:00
A fotókon látható ukrán gyújtót néhány napja kapta ajándékba szanalmas, aki egyből tovább küldte az azt megillető helyre, köszönöm! A szerkezet a csernobili mutáns nevet kapta, hiszen amiből egy átlagos öngyújtónak egy van, erre kettő jutott: két lyuk, két tartály, két…..
Nem egy nagy durranás, de passzol az Ibolyához, Zalatnai is ilyenekkel gyújthatott. A fickó, akivel kávéztam, addig tette a csészém mellé, amíg hátrafordulva tüzet kértem a csinos lánytól és anyukájától, akik láthatóan ritkán találkoznak, a pasikról, főiskoláról, és a…..
Gyulás 2011.01.31 09:00:42
:)
"Ettől a geek-ek behugyoznak", mondta a csaj, mikor odaadta. Biztos igaza van, uh aki geek, ne nézze meg a képet, csak ha a wc-n ül, laptoppal a kezében (és kétségtelenül geek). Ez egy remekmű. Itt találtam egy jpg-t belőle, ami szerint 2001-ben született az eredeti…..
egy 8 nm-es omladozó műteremben adta nekem egy részeg haver, mert neki már nem kell, talán hisz a karmában, valószínűleg ő is kapta, és időszerűnek érezte, hogy tovább passzolja. Még mindig meg van, de kifogyott, így nem passzolhatom tovább. Mi jelent ez? ..
van tüzed? a Terror! 2011.01.22 22:27:00
A fogasban kértem tüzet, és kaptam ezt.  50%, hogy meleg volt a tulaj és büszke a Terror Háza logóra, azt mutogatta, sőt örült, mikor lefényképeztem. Visszaadtam, még egy koccintás, azóta nem is láttam. Emlékbe tőle álljon itt a terror büszke lámpása:..