Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parapali

0 bejegyzést írt és 175 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki gondolta volna, hogy a kizárólag aromából, színezőanyagból, édesítőszerekből, tartósítószerből és sürítőanyagból készülő Nagymama szörpje nem pótolhatja az anyatejet? Sőt, a gyermekek figyelmére káros hatást gyakorolhat. Mondjuk arra a sima szörpök is jók.…..
Tibor 3,5 év után szeretné megkapni az Allianztól még 2009-ben lezúzott autója javítási költségeit, de mindig felmerül valami nehézség: 2009 februárjában balesetet szenvedtem, egy részeg sofőr összetörte az autómat, majd megállás nélkül tovább akart hajtani. Végül…..
Kivételesen nem egy konkrét termék, hanem az áruház "családbarát" intézkedéseit kihasználó nem vásárló vendégekkel szemben emelte fel a billentyűzetét Magnus Heron. Szerinte el kellene gondolkodnia az IKEA-nak, hogy mennyiben járul hozzá a kulturált bútorvásárláshoz, hogy a…..
parapali 2011.12.13 15:35:23
@A_blogger: Jaj azok az isteni svéd húsgolyók:-):-):-)
Naiv ügyfélnek karácsonyra sikerült bevásárolnia egy olyan Samsung mosógépet, amit nem a Samsung forgalmaz. Nyilván a szerviz és a garancia sem hasonlít a Samsungéra. Most azt fontolgatja, hogy visszaviszi az egészet, ahogy van, mielőtt valami baja esik. UPDATE: 12/13: Naiv ügyfél…..
Itt a blogon is számtalan példa igazolja; a hülyékkel meg a gengszter kinézetűekkel nem érdemes kötekedni testi épségünk és nyugalmunk érdekében. De előfordulhat, hogy az illetőnek nem is áll szándékában a provokáció, mégis a másiknak meg úgy tűnik, prédára talált.…..
2011. október 16-án, a hajnali órákban hajtott a megengedettnél gyorsabban a képen látható BMW, az M0-ás 42 km-nél. A jármű 110 km/h helyett 211 km/h-val közlekedett, ezért 130.000.- forint közigazgatási bírságot kell fizetnie...
autózz! Kerékbilincs, de miért? 2011.10.26 08:04:00
Nem nagyon vagyok híve a kerékbilincsnek. A szabálytalan parkoló autót még hosszabb időre kényszeríti arra a helyre, ahol eleve nem kellene ott lennie. Kedvencem egyszer az volt, amikor a belvárosban a sarokra parkoló autót odarögzítették, és a 15-ös busz nem tudta…..
parapali 2011.10.26 08:57:34
Vajon mi abban az üzlet a Telekomnak, hogy egy céges, flottás számot átirányítson véletlenszerűen egy másik, szintén céges telefonra (azonkívül, hogy elég bosszantó, ha az ember nem azt éri el, akit akar)? Gergővel ez történt, és miután panaszát a T-s ügyintézők eltussolni…..
A Samsung szervizeseknek is megvannak a saját kis rituáléik, mint a sorozatgyilkosoknak, például, hogy addig ne is számítson a rossz készülék tulajdonosa rendesen működő telefonra, amíg azt ötször fel nem küldik a fővárosi szervizbe. Zsófi telefonjánál azonban elszámolták…..
A Homár elismeri, hogy hibázott a címben, hiszen még nem pereli, csak perrel fenyegeti naiv ügyfél a Green Travel utazási irodát, amiért 5 csillagosnak foglalt török szállodájában csótány és mocsok várta. Sajnos naiv ügyfél panaszaira nem sikerült érdemben válaszolni:A…..
parapali 2011.09.29 13:43:16
@Dankeschün: Én most készülök oda!!Megadnád az elérhetőségüket mert a nagykövetük Birgyisztáni a zöldtravelhez küldött a szállásügyben:-)kicsit elvagyok bizonytalanodva:-)
Coine kétszer is hibázott, amikor megpróbálta összevonni tévé és internet előfizetését a T-Home-nál. Először előbb mondta le meglévő szolgáltatásait, mint ahogy az újat bekötötték volna. A másikra majd rájön, ha bekötik.Valamikor augusztus közepére érett meg bennem, de…..
Naiv IKEA vásárló azt gondolta, az akciós termék is ugyanúgy összerakható, mint a többi. Nagyot tévedett, a bútor alkatrészei sehogy sem akarnak úgy illeszkedni, ahogy kellene, az áruház minőségellenőre pedig állítja, a hibás termék a jó. Nemrég akciósan vásároltunk…..
Szerencsére nincs egységesítve a Közterület-felügyelet és a rendőrség semmilyen rendszere, így egy tilosban parkolást két helyről is díjazhatnak: Tisztelt Homár, olyasmi esett meg velem ami mindenképp az Önök oldalára kívánkozik, a hatósági lehúzás esete, avagy hogyan…..
Az utánfutósokra rájár a rúd, a múltkor valakin pótjegyet követeltek. Igaz, valóban plusz helyet foglal el egy autóhoz képest, ha szőrszálat akarunk hasogatni. De szerintem senki sem hobbiból furikázik a vontatmánnyal, nyilván Andrásnak is oka volt erre, még ha nem is…..
Naiv ügyfél örülhetne, hogy vannak még rendes helyek, ahol megfogják helyette a legyeket. Milyen jók lesznek majd, ha elfogynak a patkányok!Mellékeltem egy képet a reggelimről - tizedmilliméteren múlt, hogy a lény (teteme) megmenekült. A perecet egy Reál üzletben vettem: nem…..
A legjobb hipermarketben is előfordulhatnak romlott termékek, pláne a Tescóban és az Auchanban: Értem én, hogy mindent el kell adni....de! Ezt a képet ma lőttem a szfvári "nagy" Tesco-ban. (Nem elég, hogy az akciós időszak már lejárt, de a termék is jóval túl van a…..
Pár nappal ezelőtt Tothos már gerjesztett egy elég nagy vitát a levelével. Felbuzdulva azon, hogy ennyire megmozgatott Titeket a poszttal, leírt egy újabb történetet. A levélben szereplő fickó nem egyedi eset, találkoztam hasonló hülyével már én is, és biztos az olvasók…..
Manapság valóban elszaporodtak a buszbalesetek. A múlt héten történt három, amelyben mindegyikben legalább egy ember meg is halt. Rossz ilyen híreket hallani, de sajnos a közlekedés veszélyes üzem. Egy viszonylag "szerencsésen" végződő buszbalesetről írt Nekünk Rokkant,…..
José Eduardo dos Santosnak majdnem felment a vérnyomása, amikor előre kifizetett gyógyszere másnapra sem érkezett meg:Bemegy az ember a lakóhelye közeli, elegáns, rózsadombi gyógyszertárba, hogy a szokásos, közepes árfekvésű vérnyomáscsökkentőjét kiváltsa. A főasszisztens…..
Valószínűleg csak unatkozott a biztonsági őr és nem egy 90-es évekbeli időutazó térítette el Ádámot a győri Sparból, amiért fejhallgató volt nála:Eléggé furcsa dolgot tapasztaltam a győri Interspar üzletben. A minap szerettem volna bemenni a barátnőmmel üdítőt vásárolni,…..
parapali 2011.06.22 15:46:07
@Horváth Lajos:
Lajosnak van igaza!:-) mi a szuharéért nem a Nővel beszélget??:-)ezek a mai fiatalok már csak ilyenek:-)
A mai poszt kapcsán nehéz eldönteni, vajon a lehúzás volt-e a közterület-felügyelet szándéka vagy szimplán rosszul értelmezik a KRESZ-t. Esetleg a kettő együtt. Sokan talán nem is tudják, hogy jogtalanul büntették meg őket, így pénzüket szépen benyeli a hatóság. Zsolt…..
parapali 2011.06.17 11:01:50
@Tron65:
tegyük hozzá hogy ez a két kép BUDÁN készült!!!!:-) gyere el a nyóckerbe!!ITT a legaktívabbak! én 3 percet álltam a gk kijáróba (lásdd 2dik kép) amíg bementem a kapukulcsért mire kiértem 10 ezer csakkban!:-) nem mondom el mit beszéltem az ÜF vezetővel de közöltem vele hogy rasszizmusért beperelem mert lemagyarozott!!:-)De sok ilyen van budán nem merik bilincselni!!!
parapali 2011.06.17 11:51:01
@esztike7: Ha megnyered a dolgot az illetéket is visszakapod!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyönyörű dolog a kötelező biztosítás. Gyakorlati haszna nem sok van, hiszen ebből aztán a legritkább esetben rendeznek bármilyen kárt, viszont visszamenőlegesen be lehet hajtani. Gergelynek az Allianz úgy mondta fel a biztosítását, hogy nem is tudott róla. Jóhiszeműen…..
Árpád szenvedései nem értek véget múlt héten. Bár végül harmadszor is ingyen szerelték szerencsétlen HP laptopját, aminek nem a szervizben karcolódott össze képernyője, újabb hibákat fedezett fel rajta: Tisztelt HP Ügyfélszolgálat! Az alábbiakban leírt okok miatt már nem…..
Sajátos kerekítési rendszerrel találkozott Péter Siófokon. Egy dolog, hogy az országban talán egyedülálló módon hétfőtől vasárnapig éjfélig kell fizetni a parkolásért, de hogy csak félórákat lehet fizetni, viszont visszaadni nem tud, így tehát 310 forint ugyanúgy 30 percnek…..