Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tg44

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január 18-án ért véget a hosszú tetszhalálból feltámasztott Játék határok nélkül, az a vetélkedő, ami eredeti formájában európai városokat eresztett egymásnak látványos, nagy díszletes sorversenyekben. Mostani verziójában már országok küzdenek egymás ellen, és nemcsak a…..
tg44 2015.01.26 11:48:01
@sixx: Az a nem világos, hogy úgy, hogy mondjuk az utolsó részt nézted csak végig miért hozol le egy ilyen cikket :P Az elejétől kezdve az összes adásban amit láttam úgy működött a dolog, hogy volt az x játék ami alapján a rangsor volt, és ez alapján a falmászós játékban előnyt kaptak a csapatok, majd az oroszok nyertek. Ennek a kommunikációja TELJESEN koherens volt az egész játék alatt. Több ponton is úgy mutatták be a pontokat, hogy ha az oroszok megnyerik az utolsó játékot akkor sem rúgtak volna labdába az összesítettnél, az hogy a döntőben ez hogy alakult azt én nem tudom, mert azt én nem láttam, de a falmászás mindig külön rangsorral szerepelt a magyar tévében az elejétől kezdve.

A probléma az, hogy a cikked miatt többen hiszik teljesen jogosan azt, hogy a magyarok "meghamisították" a végeredményt, holott mindannyian tudjuk, hogy az oroszok se szentek, érdemes szétnézni, de ennyi információból nem szabad dönteni...

Az, hogy eldöntöd, hogy az amúgy szar mtva hazudik, beszűkült látásmódra utal, nem a tényeket közlöd, hanem a saját véleményedet is, egy rendes amerikai lapban ilyen cikket nem hozhatnál le, mert beperelnék miatta az újságot (tök jogosan). Ez a cikk érdekes és a téma jó, de ha legközelebb ilyen témában írsz, próbáld meg vagy jobban körüljárni (mondjuk megnézni a legelső részt is), vagy hívd fel a figyelmet az ellentmondásokra, és hagyd nyitva a kérdést... (Ha mondjuk kiderülne h az oroszok és a franciák végig odaszámolták a falmászás eredményét is, na az nagy kunszt lenne...)
Mielőtt leüvöltenétek a fejem: tudom, vannak. De vegyétek elő a kezetek és kezdjetek számolni: hányat tudtok felsorolni? Aki tízet fejből felsorol, annak jár a keksz! Ezzel kontrasztban, a hazai LoL-os közösség már jócskán 30-40.000 körül mozog, ha csak a legnagyobb Facebook…..
Szeretnénk megkérni minden blog-használót, segítsen abban, hogy a felmerülő kérédeket és válaszokat ezentúl lehetőség szerint itt tegyék fel, illetve itt válaszolják meg annak érdekében, hogy egy helyen legyen megtalálható minden felmerülő probléma, kérdés, illetve azok…..
tg44 2011.01.30 16:21:10
Helló!

Karácsony óta használom a gépet, kisebb nagyobb buktatói voltak... A ventilátor nekem is iszonyatosan hangos, és az akkumulátorból is jó lenne egy 2x ekkora.

Az üzemidő hosszabbítására vannak áthidaló megoldások pl:
www.pcx.hu/termek/cooler-master-choiix-c-2010-k1s0-power-fort-value-travel-accessory-csomag-feher-60189
vagy www.pcx.hu/termek/thermaltake-adp95w0003red-nb-univerzalis-adapter-95w-67059

Persze ezeket ugyanúgy cipelni kell magunkkal, de elméletben tökéletes megoldást adnak.

Amit viszont kérdeznék:
Androidot működőképesen sikerült már valakinek tenni rá?
Addig eljutottam, hogy találtam rá megoldást, viszont az sem a touchscreen-jét, sem a wifijét, sem a kameráját nem támogadta (tehát lényegében semmit), egérrel szépen tudtam rohangálni a menüben, de ennyi.
Ha valaki talált olyan verziót amin működik az érintés és a wifi is, az linkeljen legyen szives. (elvileg sokkal energiatakarékosabb mint bármely win, és egy csomó dologhoz az is bőven elég lenne)

Egyébként a kubuntu sem támogatja az érintést, és problémázik a wifivel is, bár az utóbbit megoldottam, de még így is rettenetesen szívja az akkut. A win7 megy maradéktalanul jól.