Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ellenszenves

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Helsinki Bizottság levelét megírta, és az MTVA vezérigazgatójához, Szabó László Zsolthoz, illetve a közmédiát felügyelő Közszolgálati Testület elnökéhez fordultak, hogy ugyan tegyenek már valamit, hogy a közvélemény reális képet kapjon országunk valóságos…..
Én azt hittem, hogy már mindent láttam, amit a tévében el lehet képzelni azt követően, hogy Alekosz feleséget keresett az RTL Klubon, majd a TV2 Összeesküvők című műsorában egy anyának konkrétan megmutatták, hogyan pocsíkolja meg a fia az arajelöltjét, de a japán tévések…..
Megkezdődött a párbaj-szakasza a Tv2 tehetségkutatójának, oppardon, énekversenyének, az, amiben a mesterek saját kutyájuk kölykét kénytelenek kitenni kartondobozban az út mellé, hiszen 12 énekesüket párokba rendezik, majd adnak nekik egy nótát, és a duett végén egyiküket…..
Mai bulvármerítésünkben elsőként VV Boglyasfejű Éva szerepel, és a hagyományoknak megfelelően ismét alkoholizmusa(?) örvén. Az van ugyanis, hogy a Való Világ 4 egykori szereplője elmegy átszabatni a mellét, viszont az orvosa nem hiszi, hogy egy hónapja valóban nem ivott egy…..