Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bara_o)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok szívást kénytelen átélni aki autózik, időnként eltűnnek parkolóhelyek megmagyarázhatatlan okból. Az ilyeneknél meg tudom érteni, hogy egyesek rugalmasabban kezelik a szabályokat. Vannak akik, még ilyenkor is tekintettel vannak másokra, és vannak, akik nem. Egy ilyet szólított…..
bara_o) 2011.10.27 11:06:30
@petrócselly: nem a két parkolóhely akadályoz.párhuzamosan meg lehet(ne) állni a kapu két oldalán.de a moci a kapu kellős közepén az úttesten áll.oda, ugye tolatva tudunk beállni, de ott nyomorog a bicaj.
már gondoltam rá,hogy kicsit megbillentem,de hát mégis csak jó példával kell előállni,nem tehetem meg,hogy a gyerekemnek ilyet mutatok.
Pontosan ilyet láttam a minap a Szentmihályi út egyik kereszteződésében, mint amit bara_o) írt meg. Kiegyensúlyozott nő lehet, ha nevetéssel intézte el a lenti helyzetet, ellentétben az előtte várakozóval... Kedves harminc körüli hölgy, Te, aki valszeg gödöllői vagy, mert a…..
bara_o) 2011.07.13 11:12:51
@hagyma:
kedves hagyma!itt térdelek a gép előtt,bal kezem felemelve a testem mellet,jobb kezem a szívem felett és halkan mormolom:esküszöm,kiszállt.de tényleg...különben a kötekedő hsz-eidre ezt tudom mondani:bruhahaha és muhahahaha. :-)
ebből az irányból kihajtóknak nem mértem még,hogy hány percig,de sokáig piros a jelzőlámpa.nem 30mp-et vett el az életemből,de nem ez a lényeg.szerintem ez egy egyszerű helyzet,amit sitty és sutty,fel kell ismerni.egyenes,bal piros,jobb macisajt,körbenéz,gyalogos sehol,hajt,besorol.ha nem,ne vezessen.
béka!
bara_o) 2011.07.13 11:15:44
@Kulics: nem
bara_o) 2011.07.13 11:20:56
@dekás dezső:
-nem
-nem
-nem
-nem
-de
:-)
Kettős érzésekkel olvastam el Mónika levelét. Hiszen ő is elég szabálytalan volt, mégis az bosszantotta fel, hogy a másik fél egy testesebb járművel szintén szabályt sértett. És ezzel kialakult egy veszélyhelyzet, mely szerencsére nem végződött balesettel. Ennyire azért nem…..
Mindannyian tudjuk, hogy motorral közlekedni veszélyesebb, mint autóval, sokkal sérülékenyebb rajta az ember. A figyelmetlenség bármelyik fél részéről könnyen idézhet elő súlyos balesetet. Morc is leírt nekünk néhány példát, ami tipikus hiba autós közlekedők részéről, de…..