Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kék bőrhaisnya

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiss Judit Ágnes naplova nettelen 2011.07.05 09:52:19
Bakonybélen rettentő lassú a net, dacára minden büszke T-mobilos reklámnak, hogy újabb húsz átjátszótornyot építettek ki. Persze lehet, hogy bárhány átjátszótornyot kiépíthetnének, a hegyek lefognák. Így aztán az elmúlt hetem javarészt nettelen (annyira azért nem, hogy…..
kék bőrhaisnya 2011.07.07 15:06:19
@Tralfamador75: ne kerülgesd a kását, ez a magyar Lucy in the sky with diamonds! és akkor már mindjárt más az ábra!
@kjá: szerintem a panyigai panyigai ük ük-nek van értelme: az ismert panyigai család őséről van szó (ük ükapa).
Egy dolog gondolkoztat el a melegekkel kapcsolatban, amit egy ismerős srác (hetero) mondott a belé (reménytelenül) szerelmes fiúnak: azért szereted a fiúkat, mert félsz a nők másságától, olyanba tudsz beleszeretni, amit ismersz. Valahol olvastam hasonlót, talán egy újságíró…..
kék bőrhaisnya 2011.06.22 11:32:53
@kennedi(ch): hogy terjed már a magánérintkezésben is ez a száraz hivatali nyelv! :)
Nem mentem a Bakonyba, helyette itt ülök a lovardában, mellettem egy cirmos macska, akit próbálok meggyőzni arról, hogy az eper nem macskatáp, lábam alatt egy hatalmas kutya, előttem egy borzas fekete cica, a lovam karnyújtásnyira. Ha meglát, felháborodottan nyihog, hogy vigyem ki…..
Kiss Judit Ágnes naplova Medárd 2011.06.08 09:49:36
Medárd napjának hajnala akkora viharral virradt, hogy felébredtem a dörgésekre, pedig füldugóval alszom. Most negyven napig esni fog? Igazából nem bánom, kevesebb a por, és szép zöld lesz minden. Ma mentem volna a Kisházba, de Léda jól kitolt velem, megint lesántult szegénykém,…..
kék bőrhaisnya 2011.06.11 09:06:10
Szeretnék szerelemről írni, emberi kapcsolatokról, a tangóról, a lovakról, de folyton közbeszól valami, ami mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Nem vagyok közéleti ember, művelni akarom a kertemet, játszani a lovammal, táncolni, meghallgatni az embereket, verset írni, tessék…..
kék bőrhaisnya 2011.06.03 09:05:58
@bikakovács: Nem merek beleszólni a nagyok dolgába, de azért egy diszkrét lájkolást megengedek magamnak!
Igen, igaz, rég írtam, de épp azért, mert nincs baj. Ha lenne, kitörne belőlem. Inkább csak fáradt vagyok (már arra gondoltam, nem ólmozott-e az ivóvíz itthon), ha dolgozom, a lovat is szeretném látni, meg azt se akarom, hogy a kosz megegyen, akkor másra nem marad idő.Közben volt…..
kék bőrhaisnya 2011.05.06 13:26:03
@bikakovács: nem vonom kétségbe, értesz a lovakhoz, de eddigi hozzászólásaidból úgy ítélem meg, hogy te egy "dísz cigány" vagy - zokon ne vedd! a vívódó, jobbá válni vágyó roma lélektanáról nagyszerű, hiteles novellát olvastam: radics viktória ne ölj címen (google).
A Madáchban végeztek velünk. Bementünk Annával az igazgató úrhoz, aki láthatólag szeretett volna megszabadulni tőlünk - a maga kedves, diplomatikus módján. Szót ejtett arról, hogy a színház teljesítette a pályázatban foglaltakat, bemutatta a művet, és mivel a nézők nem…..
kék bőrhaisnya 2011.05.02 13:54:51
@bikakovács: poénkodunk, poénkodunk, miközben kjá már nyilvánvalóan emigrált? :-(
Keresem azokat, akik szívesen maradnak velem ebben az országban. Hirdetést adok fel. Körülöttem mindenki csak a lehetőséget várja, hogy lelépjen. A kedvesem, Gedeon szerint az lesz igaz, amit Viktor Frankl írt a haláltáborokról: a legjobbak nem tértek haza. Ebben az…..
Hónapok óta úgy érzem, én leszek az a bizonyos utolsó, aki leoltja a villanyt. Generációm legjobbjai: kutatók, orvosok, művészek mennek ki sorban az országból, vagy még itt vannak, a lehetőséget keresik, várják, hogy mehessenek végre. Mert itt nem lehet megélni, mert nem…..
Ha már én leszek az utolsó, aki elhagyja az országot, és nekem kell majd leoltani a villanyt, elképzelek egy olyan országot, ahonnan inkább senki nem akar elmenekülni.Olyan országban szeretnék élni, ahol a "rohadt komcsi", "szemét náci" kifejezések ha érthetőek…..
Olyan emigrációs hullám van körülöttem, mint még soha. Mi a fene van itt? Illetve tudom: itt most nem jó élni. Minden erről szól körülöttem. De én akkor sem tudok elmenni! Hétfő: a Prága, főpályaudvar olvasópróbája Pécsett, a Pécsi Harmadik Színházban. Egy színház,…..
Ha mennyben nem lehetek táncos, akkor kénytelen leszek még egy életre visszajönni. Próbálok megint sokat táncolni, ha nem is annyit, mint régen, de nagyon úgy tűnik, ez a hajó már elment, minden mozdula figyelmeztet, hogy a térdemben alig maradt porc, és a gerincem sem tökéletes.…..