Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hiriand-_-b

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami az első részből kimaradt. Akinek sikerül megnyerni az utolsó pályát feltétlenül vegye fel, és berakom a blogra. Én képtelen voltam rá... Soundtrack : Knight Rider theme song..
Nem találtam megoldást, föl tudnék robbanni... Nem lett jobb a helyzet, ott fogom hagyni ezt a rémes programot. Természetesen legjobb minőségben voltak csak ezek a hibák (lásd SOS bejegyzés), amint "kiváló minőségre" raktam a beállítást, már egyből ment... A kíváló…..
Hiriónia Hát akkor had szóljon! 2007.11.08 03:05:50
Akkor elindulok:P..
ne nézz hülyének, testvér,az árpádsávos zászló igenis a nyilas zászló helyettesítője, ne akarj már azzal megetetni, hogy egy szélsőjobbos tüntetésen pont árpád vezér történelmi alakját idézitek megfelé; tudom - sőt, megértem -, hogy nyilaskereszt kizárólag azért nincs…..
A Cenega igazi klasszikusa MORTYR Háttérinfók a videóhoz, játékhoz Soundtrack: Serge Gainsbourg -- Je t'aime ... moi non plusMár csak alig több mint 200 aláírás kell a 3000-hez. Aki még nem írta alá, tegye meg :)Mesterlövész 2 petíció..
Garry's mod Kérdezz, felelünk... 2007.10.13 10:17:00
Tudom hogy csak tegnap indult a blog de kérdezzetek bátran a Garry's mod 9-10 beszerzéséről! Mit-honnan kell letölteni, hogyan kell mit használni, hogynan hívható elő...Csak Bátran!..
Edét az űrbe Az első bolygó 2007.10.08 06:55:00
Itt a Mars! Nagyon szép. Hazamehetnék? Esküszöm, soha többet nem játszom el, hogy megdöglöttem, amikor nem is. Nem mászom az orrodba! Nem fogom kiröhögni a posztminimalista műalkotásokat. Nem szaporodok házasságon kívül. Nem szaporodok templomban. Nem szaporodok temetéseken. Nem…..
Eddigi legrémesebb EVM játék a "Wanted Guns" volt, de itt az új első helyezett. Megvenni ezt a játékot olyan, mintha kinyitnád a tárcád, kiveszel belőle színes papírpénzeket és bedobod a turmixba... Miután végignézted, olvasd el ezt: És most jöjjön az igazán…..
Üdv mindenkinek, íme első saját videóm, folytatása következik...  ..
Hiriand-_-b 2007.09.01 02:57:50
Deejayhoma egy kifejezetten színvonalas videót rakott be mint videó-válasz a youtube-on, és mindenben egyetértek, van különbség a két játék között.Köszönöm szépen munkáját, és hogy beletett a végére ;) De nem kell félni, tényleg nem kergetek meg senkit ;)..