Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yamakawa

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte napra pontosan egy éve volt a majdani tüntetések fekete napja: egy máig tisztázatlan eredetű lövöldözés következtében három rendőr és több mint 50 tüntető maradt holtan a kijevi utcákon. Sokáig tartotta magát az a híresztelés, hogy a jelzés nélküli mesterlövészek…..
  8 hónap, 4 brutális kommunikációs hiba, ez az új Orbán-kormány mérlege, már ami a kormányzati kommunikációt illeti. Sorrendben: államcsőd- és csontváz-botrány, Alkotmánybíróság-botrány, magánnyugdíjpénztár-botrány végül a legfrissebb és egyben legdurvább, a médiatörvény-botrány. Néhány hete egy…..
yamakawa 2011.01.30 00:58:15
A Fidesznek nem a kommunikációja , hanem alapvetően a politikája rossz. Márpedig egy ilyet nehéz védelmezni. Egy ideig elmegy a sok óvodás szintű magyarázkodás, de egy idő után naivabb honfitársaink is átlátnak a szitán. Méghogy a Magyarokat védte Orbán ? Engem ott nem sértettek meg, annál inkább azzal, hogy maffiás módszerekkel próbálnak egy alapvetően bukásra itélt cuculista nyugdíjrendszerbe visszakényszeríteni, vannak munkavállalók (nem csak magas beosztású elvtársak, ez tévedés !) akiket indoklás nélkül elküldhetnek, visszamenőleges hatállyal lehet törvénykezni....és sorolhatnám azokat a dolgokat ami igen is aggaszt. Nem Brüsszeltől kell megvédeni, hanem saját, magát "nemzetinek" nevező kormányától. Mert nem "patrióta" az a hatalom, amelyik saját céljai érdekében bármilyen eszközzel képes arra, hogy állampolgárai vagyonára rátegye kezét. Ezt nemhogy Gyurcsány, de már Kádár elvtársék sem merték megtenni. És ami a legszomorúbb az egészben, hogy nem látok a Fideszben egyetlen olyan embert, aki nem azokkal a gyermeteg, átlátszó, és readásul hazug érvelésekkel bombázná a közvéleményt. Úgy gondolom a Fidesz szimpatizánsainak kellene lépni : eddig és ne tovább Viktor. Mi nem közép-amerikai banánköztársaságot szeretnénk, hanem végre azt a nemzetinek mondott politikát, amit igértél. Mert ennek nem csak abból kellene állnia, hogy külföldi Magyarjainknak adunk jogokat, hanem az is ehhez tartozik, hogy nem csorbítjuk azokét, akik eddig is ezért az országért szívtak, esetnként, már több évtizede.