Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Carpathian Wanderer

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetesen Egyiptom és Magyarország viszonylag messze van egymástól, és iszonyú sok szempontból különbözik. Hogyan is láthatna oda Orbán! Hacsak nem azért, mert éppen ott járt. Két érdekes momentum kapcsolja ugyanis össze Orbánt Egyiptommal. Az elsőt már…..
Carpathian Wanderer 2011.01.30 20:24:16
@Brendel Mátyás: Mátyás, miért ne kritizálhatnálak? Írsz valamit, közzéteszed, én meg kritizálom. Vagy nem így működik ez? Csak a baráti hozzászólások engedélyezettek?
A kritikámat először megfogalmaztam finoman. Erre te elkezdtél személyeskedni. Most pedig megfogalmazom nem finoman. Ennyi.
Carpathian Wanderer 2011.01.30 19:54:40
@Brendel Mátyás: Az, hogy elkezdesz személyeskedni, megint egy olyan dolog, ami a legtöbbet levon abból, amit írsz (hülyegyerek). Személyeskedsz a cikkedben, személyeskedsz a kommentelőkkel (hülyegyerek). Tudod, aki annyira meg van győződve az igazáról, amennyire magadról ezt állítod, annak nincs szüksége olyan "érvekre", mint hogy a vele vitázó hülye vagy barom, és nincs szükség arra sem, hogy stigmatizáljon és anyázzon. Erre olyan embernek van szüksége, mint amilyen te vagy, aki a hiányzó érvelését a másik lehúzásával akarja pótolni (hülyegyerek). Mellesleg rohadtul álszent is vagy, mert ha visszaszólok, azzal jössz, hogy nekem erre nincs jogom, mert hiszen visszaszóltam. Neked miért van mindenre jogod?
Lehet, hogy ennek a blognak még pozitív érvei is lehetnének - de te ezeket maximálisan lerombolod azzal, hogy nekiállsz mindenkit sértegetni. Az hagyján, hogy engem; szerintem kurvára gyűlölsz, ezt lezárt képernyőn keresztül is érzem. De ahogy olvastam, még a legjóindulatúbb hozzászólókat is olyan stílusban osztod, hogy az valami eszméletlen. Ha valaki mást gondol mint te, akkor azt vagy lehülyézed, vagy azt mondod, nem jól olvasta, amit írsz. Ha valaki bírál, inkább lehülyézed, mindegy milyen apró dologról van szó, csak acsarkodsz ellene.
Mégis, mitől vagy te akkora rohadt nagy übermensch, hogy nem lehet ellene mondani annak, amit írsz? Ha meg ennyire fáj, minek blogolsz? Miért nem fordulsz be a sarokba, és beszéled meg olyannal, aki mindenben olyan marhára nagyra tart (saját magaddal). Hülyegyerek.
Carpathian Wanderer 2011.01.30 19:55:34
@Brendel Mátyás: A cikkeid legalább kétharmada Orbánt fikázó stiláris elem.
Orbán Viktort megválasztani hiba volt. Viktor égő. Nem csak itthon, de külföldön is. Ezt az elmúlt hetek után már csak a mélyfideszeseknek kéne magyarázni, nekik meg nem fogom. Itt az idő, itt az idő, hogy elgondolkozzunk azon, hogy hogyan lehetne kimászni ebből a böszmeségből!…..
Carpathian Wanderer 2011.01.30 00:28:27
@RIDIK: Üdv újra itt a Piroslapon! Én már a harmadik nickemet fogyasztom, mert Mátyás a másodikat is letiltotta (Taira no Kiyomori) :))
Te hogy szerezted vissza?
Carpathian Wanderer 2011.01.30 09:37:07
@vadirum: Üdvözletem :)