Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HairMetal

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ha meghallod a nevet, hogy Demi Moore, akkor a rengeteg bulvárhír miatt először valószínűleg az ugrik be, hogy Bruce Willis és Ashton Kutcher felesége volt. Aztán meg a sztriptíze a Sztriptízből(1996), vagy az, ahogy negyvenévesen bikiniben szaladgál a Charlie angyalai: Teljes…..
Tegnap eljött a Nagy Nap,- az Androlib birka módjára szépen át is aludta, mert megérdemli - és a Nagy Nap keretében a Samsung bejelentette a Samsung Galaxy SIII eljövetelét, amit persze már mindenki előre tudott, vagy gondolt, esetleg csak remélt. No de ne szaladjunk ennyire előre,…..
- Hát te meg hova viszed azt a batyut? - Összeszedtük a fölös ruhát és elvisszük a Vöröskeresztnek. - Hova? - A kedvenc szupermarketünk mellett van a konténerük, abba dobáljuk bele és a Vöröskereszt kiosztja a rászorulóknak. - Honnan vetted, hogy a Vöröskereszté a konténer? - Rá van írva!   Mi is…..
Az olasz játékos előbb egy látványos eséssel átverte a bírót, majd magába szállt és bűnbánóan égbe emelte a megítélt tizenegyest. (Ennyit az olasz focistákkal kapcsolatos sztereotípiákról.) A fájdalmasan ritka jelenet az Olasz Amatőr Kupában játszódott le, az US…..
A külön bejáratú űrállomásokat felépítő német masztodonok nyüzsgő standjai után olyan érzés volt felmászni a hatos csarnok másodosztálynak számító első emeletére, mintha egy féregjáraton át a Hungexpóra keveredtünk volna. Néhány szemüveges lézengő alkalmazott, pár…..
Amerika a lehetőségek hazája. Már csak azért is, mert itt sok mindent el lehet adni igencsak drágán. Az autók különösen keresettek, és most a Ferrari Enzo-k és a Bugatti Veyron-ok mellé felzárkózik egy replica is, egészen pontosan egy továbbfejlesztett Batmobile. (Ez már a 2011-es…..
Fura egy történet. John Christman fejlesztő július 23-án vásárolta meg a Lionját 31.79 dollárért (áfával). Először frissített, majd inkább újratelepítette az egész gépet, mert nem működött rendesen a rendszer.Fejlesztőként bejelentkezett, és letöltötte a legutolsó iTunes…..
Megelégelte a kormány, hogy egyre több, becslések szerint már közel harmincezer hazai autós próbál külföldi rendszámmal adót, bírságot elkerülni. Mai cikkünk blogposztja...
HairMetal 2011.06.15 18:11:23
@Sün‼: Finnországban ingyenes az autópálya-használat...
Az időjárás-jelentés nálunk már régóta az erotikáról szól, már rég nem a csapadék meg a celsius a fontos, hanem, hogy legalább egy dekoltázsnyi öröm jusson nekünk két hidegfront között. A Tv2 pár éve ide-oda ültette a bemondónőket derékig sliccelt szoknyában, persze…..
Na, hát a tegnapi nap leginkább a az Apple-kémkedésről szólt, nyilván sokan hallottatok róla, aki nem, annak gyorsan összefoglalom, miről van szó. Mi megvártuk, amíg kicsit elmúlik a hisztéria, és nyugodtan összeszedjük, amit tudunk.Kiderült, pontosabban Alasdair Allan és Pete…..
HairMetal 2011.04.27 21:48:52
Az Apple készpénzállománya az utolsó negyedévben 6,1 milliárd dollárral nőtt, így most már 66 milliárd dollár van Dagobert bácsi páncéltornyában (egyébként a Forbes kiszámolta, hogy az öreg kacsa vagyona körülbelül 44 milliárd dollárt ér, Steve Jobs tehát másfélszer…..
Az idősebbek talán emlékeznek még azokra a szomorú időkre, mikor a parkolóban a Daciák egymásnak háttal, összeérő lökhárítóval parkoltak azért, nehogy az éjszaka leszívják belőlük a benzint. Az öreg Dákók azóta kikoptak a magyar utakról, az életszínvonal emelkedett, a…..
A világ lehosszabb korcsolyapályája közel 11 km-nyi jeget kínál, és ezzel maga mögé utasítja a két kanadai riválist: a winnipegi pályát (8,5 km) és a híres ottawai Rideau Canalt (7,8 km).A dél-csehországi Lipno víztározóján 6-8 m széles jégfelület várja korcsolyázás…..
IDDQD Heti retro: Stunt Car Racer 2011.02.03 17:00:00
Akik a Stuntsra gondoltak, amikor a múlt heti Worms-poszt alatt megszavazták a Stunt Car Racert, azok most kicsit csalódottak lesznek, ugyanis az SCR egy másik játék, bár egyes elemei valóban hasonlítanak kicsit a Stuntshoz. Míg azonban a Stunts már a kilencvenes évek játéka, amit…..
A malajziai esőerdő felett kígyózó Langkawi Skybridge  a világ egyik legkülönlegesebb gyaloghídja. Malajzia partjaitól  20km-re található a 99 szigetet magába foglaló Langkawi-szigetvilág.   A tengerszint felett 700 méteren lévő hidat mindössze egyetlen, 87 méter…..
Ha Mariel Clayton amatőr fotóst kérdeznénk, a válasz egyértelműen Barbie lenne. Saját elmondása szerint nem tudja megmagyarázni, hogyan működik az elméje, vagy hogy miért ezek a gondolatok és képek jelennek meg a fejében. Jóhiszeműen inkább azt mondom, hogy így akar ismertséget…..
Világkor Pikachu havat eszik 2011.01.29 06:30:00
És téglát ürít, helyesebben szép, rendezett, tömör hóbálákat. Mindezt ráadásul vidáman teszi, mosoly és jókedv árad a nyomában, amerre jár.    A japánok utolérhetetlen hófalakat alkotnak, bizonyítékképpen elég átfutni az itt található lenyűgöző képeket.…..
Tisztelt blog!   Édesapám szenvedésének egy rövidke, ám annál durvább részletét szeretném megosztani Önökkel. Szegény azóta már nincs közöttünk, tüdőrák következtében hagyott itt bennünket, mindenesetre fájó emlék az az orvosi mulasztás, amelynek következtében…..