Regisztráció Blogot indítok
Adatok
750IL

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyi szép falu, város, ország meg kontinens van, muszáj neked itt autókázni? És itt lakni? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
750IL 2012.02.29 10:31:24
Látszik, hogy a cikket egy törzsgyökeres pesti írta, akit a benzingőz éltet...(imádok, motorozni, autózni, van is mindenből) de Pestre akkor se teszem be a lábam egyikkel se ha fegyvert nyomnak a fejemhez. Környezettudatos vagyok!! Ezzel a kifejezéssel az átlag magyar nem tud mit kezdeni, mert ott szarik a saját fészkébe ahol csak tud!!! Normafánál lakom és amikor kimegyek a teraszra tudjátok mit látok??? SEMMIT!!! Úszik a szmogban az egész ahol éltek!!! Gyertek el csúcsforgalomba és nézzétek meg. Van lábam, megveszem a bérletemet ha Pestre kell mennem és használom a BKV-t, nem halok bele, de pénzt spórolok, talán még időt is, aztán lemegyek a garázsba és boldogan nézek a masinákra hogy pihennek és nem kellett szarrá csúsztatnom a kuplungot a dugóban. Éltél Te már nyugat-európai városban???? jó hogy kiszorítják az autókat!!! A kocsi hosszú távú utakra van, csak itthon státusz szimbólum, hogy a 7 éves hitelre vett fostalicskákkal kell munkába járni Pesten belül. Zárják is le, hátha a Rákóczi út megint sétáló utca lesz, kinyitnak a boltok, stb és egy élhetőbb város lesz. Ha ezek megvalósulnak lesz olyan szinten remélem a BKV is és lesz P+R parkoló is ahova le lehet tenni a kocsikat, de ehhez idő kell és a fasz népséget le kell szoktatni a kocsiról először. Biztos fog hőzöngeni, hőzöngjön is hisz akkor nem magyar lenne :D Reméljük a legjobbakat. Azt aláírom, hogy a szállítmányozók mindig nagy vesztesei ezeknek, de hol nem, talán a gyerekeitek nem egy szmogos városban nőnek fel.
750IL 2012.02.29 11:04:19
@robian: köszönöm :) ha már egy ember így gondolja ,megérte leírni is dührohamot kapni a hülyéktől :)
Ideje továbbgondolni a regisztrációs adó, illetve a rendszámok kérdését, nem pedig hetente új ötletekkel rettegésben tartani az autósokat. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
750IL 2012.01.28 15:40:27
Szerintem, ha bevezetik az 50 es motorok rendszámoztatását, akkor az 50 ccm-es piacnak befellegzett, mert senki nem fog venni mákdarálót, mikor egy 125ös is ugyan annyiba kerül, és legalább "megy is" már amennyire. 4 éve játszom azt a játékot hogy nyáron veszek egy autót télre meg autót persze mindig eladom az előző járművet :D Most egyenlőre marad az autó mert hosszabb távokat is kel mennem több-kevesebb motyóval ami a SUZUKI DR-Z 400 SM-mel nem mindig volt olyan kényelmes. Ha lenne pénzen mind kettő járművem lenne, de valószínű, hogy ki se venném a garázsból a kocsit ha jó az idő. Azokat a hülye PESTI GYÖKEREKET meg végképp nem értem, hogy pesten lakik és dolgozik mi a faszért jár autóval????!!!! De megérdemli amikor elmegyek mellette akár gyalog akár motorral csak röhögök rajta :D Kapjon csak idegösszeroppanást a dugóban! Megjegyzem ezt az irodista multikatona rétegre értem, aki semmi sem visz csak hájas vagy ványadt valagát. Én autóval 7köznap napközbe utoljára talán 3 éve mentem autóval...maximum este vagy 7végenként gurulok be a hegyről. Amúgy semmi értelme, van lábam vagy busz. Kibírom bármennyire is utálom, nem fogok ülni a körúton a dugóban. Amúgy én inkább nagy motor párti vagy, (végig jártam a szamárlétrát, volt minden) de minimum egy 400 as kell (1 hengeres csak is) pl. a DRZ kb 4 litert ivott, SVÁBHEGY - ZUGLÓ 16 perc. Na mind1, a magyar az autós kultúra még nem jutott el addig, hogy odafigyeljen a motorosokra, biciklisekre, gyalogosokra. Évek óta taasztalom ezt, és megértem az aggályaikat a motor vásárlás előtt állóknak, de akkor is azt mondom vágjanak bele mert fantasztikus érzés, és rengeteg időt spórolunk és rengeteg élményt gyűjtünk be. Csak annyi hogy jobbra balra is érdemes benézni mert nem mindíg adják meg a jobb kezet.
750IL 2012.01.28 15:44:48
@Rocso Cafe: Írtam fentiekben egy hozzászólást. Tekintettel az autósok mérhetetlen bunkóságára és oda nem figyelésére, szándékos feltartására. (autózok és motorozok is elég sokat) Rendszámos motorral is örömmel álltam bele CROSS CSIZMÁVAL bármilyen visszapillantóba, különösen a telefonáló SUV-ba. Nem mindig a legjobb megoldás de amikor majdnem a mellettem lévő IFA alá kerülök valahol úgy érzem ez jár nekem, főleg az autósnak. Ha én autóval közlekedem folyamatosan nézem jön e motoros mellettem, ennyi kellene. Az átlag ostoba sofőr utoljára a fürdőszoba tükörbe nézett bele mielőtt eljött otthonról.
Mit nem tud még a használtautó-kereskedelemről, a fontoskodó, kisstílű márkaszervizesekről és a bepróbálkozó ügyfelekről?Mai cikkünk blogposztja...
750IL 2012.01.24 13:32:58
@Metamorfi: Én kintről hoztam egy Cabrio E36-ot Münchenből, én vagyok a 2. tulaja. Az előző pedig a Müncheni BMW gyár egyik osztályának gyártásvezetője volt. 240.000 vettem az autót. Mondanom sem kell milyen állapotban van. HIBÁTLAN!! De én is előre félek, amikor már van benne 300.000 km ki akarja megvenni majd. Állapotát tekintve, váltó motor, futómű mondanék rá 100.000 km-t. Ismerem ezek autó terén a használtautó piacot. Romhalmaz az összes, de mégis azok fognak elkelni mert csak "140.000 km" van bennük. 5000 enként csereélek benne olajat a legkisebb vacakról is megtartom a számlát, hogy mindent igazolhassak. De nem jósolok magamnak sok jót ha majd eladásra kerül sor.
 Úgy hírlik, jövőre alapjaiban változik meg az autópálya-használat fizetésének rendszere. És az a kép, ami kibontakozik előttünk, több mint rémisztő... Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
750IL 2011.11.26 11:54:08
Szervusztok!

Néhány ember eléggé egy szemüvegen nézi ezt az egész dolgot. 20.000 Ft levetítve egy évre nem egy akkora összeg, lehet magyar viszonylatokhoz igen de ez már valami próbálkozás. Az, hogy ezáltal minden útszakasz fizetős lesz ezen is csak egy hülye pesti háborodik fel ( BP.-i vagyok) mert eddig megtudta spórolni azt a 2.000 Ft ot is hogy lemenjen a balatonra a csürhével a 7-es úton. Ennek viszont az ott lakók szívják meg a levét akik közvetlen az út mentén laknak. értem ez alatt: szmog, dugo, balesetek stb. Te örülnél ha nem tudnál kilépni a kocsival a kertedből mert Érdtől siófokig áll a 7es út pedig csak közértbe akarsz menni???? Igen is kapacitálni kell az embereket arra, hogy az autópályát használják!! Biztonságosabb kényelmesebb, ezért van!!! Jómagam ezért nem vettem eddig matricát mert 40.000 Ft körül van. Most biztos megfogom venni ennyiért s ezzel jó páran vannak még így! És ha sokan veszik meg akkor az egy külön adóalapba megy amiből talán remélhetjük, hogy visszafordítják felújításra és autópálya útszakaszok kiszélesítésére! Persze megint jó magyarhoz híven mindenki ugat mint a kutya de ötlet nincs csak a sajnálkozás! Szerintem ez egy jó lépés arra felé hogy az autópályák jobb minőségűek legyenek és talán a kapacitásuk is nagyobbak lesznek mert ebből építkezni fognak(remélem). Aki meg 10 évre vesz hitelre autót, hát sorry....engem arra neveltek, hogy addig nyújtózkodjak amíg a takaró ér! Csak ebben az országban tehették meg a bankok hogy ilyen expanzív hitelpolitikát folytassanak (komcsik révén). Persze ezt az ostoba tanulatlan magyar jó hírnek vette és rögtön ment megvenni a Buzuki vagyonőrt meg stiwftet 3szor annyiért mire az össze kamatot és árfolyam növekedést kifizette! Ez csak ebben a kretén országban divat, mert ha új autója van akkor már az valaki.....Nekem egy 17 éves E36 cabrio BMW- m van, németországból hoztam, mire mindene meglett, papír forgalmi stb 840.000 megállt és mégis rossz szemmel néz a sok utóbbi felsorolt egyén. Miért???? 5öd annyiba került az autó mint a tiétek, csak gondolkodni kéne nem fújjogni meg irigykedni. Kicsit eltértem a tárgytól csak szerettem volna példákkal alátámasztani a tipikus magyar viselkedést. Gondolom erre is majd jönnek ócsároló hozzá nem értő kommentek, de kérem tessék több aspektusból nézni a dolgokat!! És még valami! Olyan intézkedés soha nem is volt van és lesz ami mindenkinek megfelel!! További szép napot
750IL 2011.11.26 13:57:43
Akkor summa summarom akinek autója van, annak a fenntartása és üzemben tartása ehhez képest elenyésző összeg. Már amelyik magyar tudja mi az hogy autót karbantartani, különben nem lenne ilyen gyér használt autó piac.... Ki lehet ragadni ladával járó(nekem is van) kevesebbet használó tényleg csak a telekre lejáró embereket. DE! nem a nagy átlag! Másfelül az milyen példa hogy eszik vagy vezet?????? Na ez a baj itthon ha van olyan ember akinek kvázi élelmiszerre nincs pénze az minek akar autót?? ne szédítsük már egymást!! Úgy csináltok mintha ez egy magyar népbetegség lenne! Mindig lesznek sajnos kevésbé tehetős ! Kedves Kawasaki! NEm áll módomba fizetni olyan sekélyes értelmű embereknek mint mondjuk neked, ha nem tudsz érdemben hozzászólni kérlek ne tedd! Érdekes eddig hogy 40000 ropi volt az éves díj és semmit nem újítottak fel senki nem dumált mindenki kussban volt. Most hogy van egy törvényjavaslat, ismétlem javaslat, tervezet nincs eldöntve mindenkinek be nem áll a pofája. TIPIKUS ÖRÖK MAGYAR ELÉGEDETLEN! Félreértés ne essék én se vagyok minden intézkedéstől elámulva mert sokkal nem értek egyet, de szerintem ez az úthasználati díj akár még jó is lehet, akár tényleg vissza is fordítják, várjuk ki a végét! Amúgy meg mentem én is a 6os 3as főúton. Látszik is rajta se útdíj viszont volt 40.000es évi matrica amit kevesen vettek meg és azt is ellopták. Hátha most jobb lesz. U.i.: akinek nincs pénze enni annak lehet nem az a legnagyobb gondja hogy üzemanyagot vegyen. Lehet kukacoskodni de felesleges. Üdv