Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pipi1970

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért a TV2 éves nézettségi rekordokat döntögető énekes show-ja, az amatőr celebénekeseket és profikat párban a ringbe küldő Nagy Duett. A döntőbe a végig legmegbízhatóbb (a Keleti-Sramek-duó esetében az első 3-4 adásban unalmasan) három páros került, közülük a nézők teljesen megérdemelten Péter…..
ködpiszkáló barackmagkultusz 2012.08.25 16:51:53
Lehet-e rákot gyógyítani barackmaggal? Abszurdnak tűnik a felvetés. És B17-vitaminnal? Ez már "tudományosabbnak" hangzik, jóllehet a lényeg ugyanaz. A ködpiszkáló egy hazánkban is népszerű, alternatív rákkezelésnek járt utána. Amigdalina (B17 vitamin) cukormolekulából,…..
Pipi1970 2012.08.26 11:16:08
Diszlokáció:

Anyunak a kiinduló státusza: csecsemőfej nagyságú petefészek daganat, teljes hasi áttéttel (máj, cseplesz, belek, hasfal) III/c stádium. Felnyitották, visszazárták, hogy műthetetlen.
CSAK B17-ET KAP (másfél évig iv-s) most tablettában. Sőt vivő anyagnak kapott bicarbonátot és DMSO-t is. Használtunk mellé DCA-t. És nem feledkeztünk meg a szervezet tisztításáról: máj, hasnyálmirigy, nyirokrendszer.

Az összes áttétet megszüntette a B17, a primer (petefészek dagit betokozta). A tumormarker CA-125 1600ról ment le 53-ra (pedig a primerdagi még megvolt. És szerencsére találtunk egy dokit, aki végre nem a kemot hajtogatta, hanem megműtötte már csak a primer dagit kellett kivenni. Azóta a tumormarkerek (többfajtát figyelnek) mind a tökéletes tartományban van. CT, MR vizsgálat is volt már mind negatív.
Apósnak nyelvgyök rák, nagybátynak hasnyálmirigy rák, sőt, akit be sem írtam, anyuval egy napon műtöttek egy hölgyet (amikor anyut csak felnyitották, és visszazárták) a hölgynek mindent kivettek. Ráküldték a kemot 2 hete temették.
Engem nem tudnak meggyőzni a kemo áldásos tevékenységéről. Én sem akarom meggyőzni az orvostudományban hívőket.

Aki a kemoban hisz kemózzon, aki alternatívat akar, (lehetőleg kemo nélkül) csinálja azt. Csak azt próbálják már elfogadni, hogy van aki mást akar. És nincs joguk hozzá, hogy megszüntessék a lehetőségét!
Pipi1970 2012.08.26 15:27:06
@khi:

Tőlem lehet IV stádium is. A dokit aki műtötte nem is ismertük. Ugyanis a nőgyógyász nem vállalta a műtétet és egy "csoda team"-ből hívott (akik járják az országot és komplikált eseteket műtenek) az Ő kórházukba nőgyógyász onkológust. A műtét napján láttuk őt és beszélhettünk vele kemény 5 percet műtét után, mert annyira emberséges volt és annyira tájékoztatni akart minket, amikor is III/c stádium hangzott el (hidd el, amíg élek emlékezni fogok azokra az időkre) viszont a zárójelentésen egyértelműen rajta vannak az érintett területek a máj is! Ne röhögtessetek azt hiszitek, amikor megtudták, hogy anyu nem hajlandó a kemot elfogadni érdekelte Őket a további sorsa? A legfontosabb dolguk az volt, hogy aláírattak vele egy papírt. Ja és közölték, ne is reménykedjünk CT, MR és társai ellenőrző vizsgálatokban. A háziorvosunk volt eleinte az egyetlen, aki havi vérképvizsgálatokkal (tumormarker ellenőzésekkel együtt) segített minket. Másfél évre rá találtunk ismerettség folytán olyan orvost, aki a szó legszorosabb értelmében EMBER és elvállalta a műtétet és nem csak azt hangoztatta, hogy ha nincs kemo, nincs műtét. A B17-et saját felelősségre orvos nélkül kezdtük el alkalmazni. Ct és MR vizsgálatot a műtét óta segít egy onkológus, aki egyet nem ért az általunk alkalmazott terápiával, de legalább elfogadja, hogy az embernek joga van úgy dönteni, ahogy akar!

És továbbra is azt mondom, eszem ágában nincs anyut orvosi publikációk tárgyává tenni. Az orvosok nagy része úgyis sokkal többet tud dolgokról, mint azt mondják. Aki meg szemellenzős, annak hiába mondanám, hogy a fű zöld, ha ő kéknek akarja látni. És az sem érdekel ki hiszi el, amit mondok, és ki nem. Nekem egy a fontos, hogy anyu él!