Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SZKRCHRD

9 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előszó: Szeretném leszögezni, hogy minden jelenség alól, minden fotóstípusra nézve vannak kivételek, vannak, akik gyönyörű dolgokat csinálnak, de nem szeretném folyton odaírni, hogy "tisztelet a kivételnek", mert aki ezt az írást érti, aki ismeri a jelenséget, az pontosan tudja, ki kivétel, és ki…..
  A képeket rajzolta: L.Niki...
SZKRCHRD 2011.07.07 16:38:10
@blackEyed: Egy szóval sem mondtam, hogy a rajzoló nem tehetséges, hiszen egyértelműen az. A kérdés, hogy a tehetségét fotók lemásolására pazarolja, vagy valóban alkot. Hatalmas különbség van a kettő között. Persze, a fenti rajzok gyönyörűek, de hiányzik belőlük az egyediség. Semmi, ami utalna az alkotóra, ami az ő sajátja lenne, "csak" az eredeti fotók tökéletes, az utolsó részletig egyező másolata. Nézzétek el nekem, de szerintem a mai világban több kell a művészethez, mint néhány fotó rajzzá alakítása, hiszen erre már a modernebb grafikai programok is képesek!
SZKRCHRD 2011.07.11 14:52:16
@Amy1989: Ezért nem kell másolni. Amúgy miért cél az, hogy hasonlítson az eredetire? Simán lerajzolhatta volna Hugh Laurie-t úgy, ahogy ő látja, ahogy ő elképzeli.
SZKRCHRD 2011.08.05 15:48:16
@suzziee: Ilyen az élet. Az emberek kritizálják más munkáját, és valljuk be, ez így van rendjén, különben mi ösztönözne a fejlődésre?
Jómagam nem rajzolok, viszont nagy hobbim a fotózás. Az én képeimet is sokan kritizálják, de eddig mindből sikerült tanulnom valamit.
„Ő még sosem csalta meg a barátnőit, de ki akarta próbálni, hogy milyen érzés… ezért velem megtette. (???) Kíváncsi volt rá, milyen érzés.” - a tegnapi téma folytatódik, csak itt fordított a leosztás. A szerelem hatalmasnak ígérkezik, örömkönnyek és édes…..
SZKRCHRD 2011.07.07 12:43:16
@Nathan D'Xantine: Úgy értettem, nem szerencsés bibliai idézetekkel dobálózni egy szakítás után, de ha már mindenképp ilyesmivel akarja riogatni a kedves exet, akkor is választhatott volna mást Jézus utolsó szavai helyett. Egyrészt mert ezt minden második ember ismeri, másrészt egyáltalán nem illik a helyzethez.
A helyében én Ezékiel 25:17-ből idéztem volna. Jobban passzol egy szakításhoz, ráadásul a Ponyvaregény óta van vicces vonzata is.
„Másnap szakított velem, levélben persze, manapság a fiúk már ezt sem képesek személyesen... Nem akartam elhinni. Én annyira kiborulva még soha életemben nem voltam” - Újabb variáció következik a Két tűz között-témára. Mai hősünk hiába szeret bele az egyik…..
Subba WTF: ÁMOKFUTÁS A TV2-n 2011.05.14 11:30:03
Iszap Eszter megint hatalmasat rombolt, ráadásul egy öcsi testű félmeztelen lány meghekkelte a műsort, amikor váratlanul felszaladt a produkció végén! Hogy ne kelljen egy hangot se meghallgatni a fejhangon ordíbálásból az éneklésből: a csöcsike kettő perc ötven másodpercnél…..
Köszönöm nektek, hogy kattintottatok. Szuperek vagytok! 2 nap alatt, 11.000 nagyon állat, ha hamarabb felkerült volna, talán lett is volna esélye a Terminátornak, de azért így is remek. Chikánó be fog fosni, ha látja, hogy milyen fogadtatása volt :) (csak hétfőn lesz újra…..
G-Vee hívta fel a figyelmem az egyébként egész korrekt UAZ Racing 4x4 nevű játék hátsó borítójára. Már azt sem igazán értem, miért kap +7 jelzést egy ártatlan terepjárós játék, de miért kapott félelmetes (pók) jelzést? Itt megnézhetitek a játék profilját. Aki meg…..
FIFA témát már eléggé kiveséztem a múltban, de nem írnék róla, ha nem lenne mindig valami olyan, ami újra megérdemelné a figyelmet. Ebben a bejegyzésben két fura büntetőt láthattok. A videóban a srác FIFA 08-ban egy bugnak köszönhetően a középkörből kell hogy lője a…..
Pumpa! #5: Szilveszteri hófürdő 2008.12.31 23:42:00
Szilveszter este mindenki másképp ünnepel: vannak, akik buliznak, mások tévéznek, mi pedig fürdünk abban a kevés hóban, ami a napokban esett. Köszönjük, hogy megnéztétek a videóinkat, köszönjük, hogy annyian feliratkoztatok a YouTube csatornánkra, és köszönjük a…..
Pumpa! Miénk az Xbox 360 2008.11.22 18:42:00
Nem hittük volna, hogy sikerül, de Isten és sok-sok kedves szavazó segedelmével az első kisfilmünk dobogós helyezést ért el a KFC pályázatán, így nyertünk egy Xbox 360 Premium játékkonzolt és egy ingyen Twister menüre jogosító kupont! Ugyan vidéki srácok lévén ez utóbbival…..
Ezúttal egy kisebb játékot mutatok be, mert nincs sok szabadidőm, és ez fért bele az időmbe. Remélem a hangomon már nem hallatszik a náthám, azért igyekeztem. Ime a videó:   Soundtrack:After Forever - Digital DeceitEgy új menüponttal bővül az oldal, mely a letöltések cimet…..
Bár a Pumpa! kisfilmsorozat elsősorban a közönség és persze saját magunk szórakoztatására jött létre, mi voltunk olyan szemetek, hogy az első videónkkal beneveztünk az AmRest Kft. által kiírt KFC Twister videópályázatra. Hiába vagyunk hatalmas ászok, hiába übereli a videónk…..
Pumpa! Pumpa illat a Tesco-tól 2008.09.27 21:13:00
Sajnos úgy tűnik, késni fog a következő videó, mert kevés megvalósítható ötletünk van, a tanévkezdés miatt pedig egyébként is elég elfoglaltak vagyunk. Kárpótlásul mutatok egy képet, amit Flash talált valahol a világhálón: Amint látjátok, kedvenc áruházunk újra…..
Még nagyon nagyon régen küldte nekem valaki ezt a videót. Sajnos így egy év távlatából már nem tudom kideríteni a kedves beküldő nevét, de ezt nagyon kár volna kihagyni, úgyhogy feltöltöttem. Ilyet, ilyen formában még biztos nem láttatok!  ..
Pumpa! #4: Waterjump 2008.09.06 20:23:00
E havi videónkban egy 5 méter magas trambulinról ugrálunk egy tóba, ami így önmagában még nem is nagy szám, ezért mindezt görkorcsolyával, gördeszkával és persze talpig ruhában tesszük. ..