Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cirioedina

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az HBO tegnap este leadta a Trónok Harca hatodik évadának nyolcadik részét mi pedig most is összeszedtük a legfontosabb eseményeket az epizódból. Spoilerek a tovább mögött...
Sokat gondolkodtam azon, milyen magyar címet lehetne adni ennek a sorozatnak. (Nem nézek tévét, úgyhogy nem tudom, adja-e már valamelyik adó valamilyen név alatt.) Mégpedig olyat, mely egyszerre utal a benne zajló eseményekre, ugyanakkor rendelkezik az eredeti cím többértelműségével…..
cirioedina 2014.07.27 13:38:40
Véget ért hát a 6. évad - legalábbis számomra. Ti, akik most fogjátok megnézni az évadzárót, még tele vagytok izgalommal, vajon milyen lezárást kap a Kaliforgia, én már tudom. Spoilerezni nem nagyon akarok, ehelyett összegzésként csak annyit írnék, hogy ez az epizód is olyan…..
cirioedina 2013.04.04 19:28:16
@halamita: nem tudom ez hogy megy. ki hivatalos és kinek lehet bekapcsolódni, vagy segíteni, ha nincs ideje. amúgy épp bruzsy csinálta a 7 részt... úgy látom a GOT körül nyüzsög most jó pár fordító, ami amúgy is megy az HBO-n is.
cirioedina 2013.04.06 15:29:14
@halamita: köszi, inkább nem :) kiváló fordító ő is, de a stílusa pl a twitteren engem némi távolságtartásra késztet :)
Egy hisztis picsától megszabadulni mindig öröm, de egyébként is jó volt ez a rész. A gagek működtek, még a karikírozott alakítások is ízléses keretek közt maradtak - már ha ennél a sorozatnál beszélhetünk egyáltalán ilyesmiről. Most már csak az kéne, hogy a jány után a…..
cirioedina 2013.03.29 10:30:49
@Emmet Ray: @halamita: köszi, a trónok harca nem az én világom, de lehet, h belenézek - bízva az ízlésetekben :) cseh filmet meg nagyon rég láttam :)
Nem állítanám, hogy maradéktalanul boldog voltam, amikor hétfő éjjel kiderült számomra, hogy egy héten belül a harmadik Kaliforgia-epizódot kell lefordítanom. Nem magával a magyarra ültetéssel volt (van) gondom, inkább az jelentette a problémát, hogy míg a hétfőimet jó előre…..
 Van már egy másik blogom, amit évek óta viszek, de egészen más témában. Írok a facebookon is, de ott nem az igazi. Kellett egy hely a nyomoromnak...Terápiás céllal írok, mert sem időm, sem pénzem pszichológushoz járni.Amim van, 4 elemi csapás minőségben futó, ám de…..
cirioedina 2012.03.08 12:45:53
Önjelölt ingatlanyistaként fotóboltoljunk egy kicsit. Te melyik képre kattintanál ha lakást keresnél? :) A döntésednél kérlek vedd figyelembe, hogy a .com-on a képek hangyap*csnyi méretben jelennek meg... Btw. Imádom Scratet... van itthon belőle kettő - valahol. A gyerekek…..
cirioedina 2011.04.01 13:49:53
@Fuckup_with_marmelade: bocs, kicsit off, de lehet arról tudni valamit, mi inspirálta a neved?
Dunai Anita blogja Éva 2009.11.02 01:29:00
      Hogyan látja magát? Éva elégedetlen magával, mert az utóbbi időben felszedett 10 kilót, amitől nem sikerül megszabadulnia, s ez, 168 cm-es magasságához már soknak tűnik neki. Sikktelennek,nehéznek érzi magát, fogalma sincs hogyan kellene öltözködnie, ezért…..