Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flakk

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár hét leforgása után már az egész világ - nagyon helyesen - kikéri magának (és rajtunk röhög), amit a baranyai rendőrség cinikusan hirdet, miszerint az áldozat is tehet róla, illetve ellene. Természetesen hazug és beletörődő az az - ún. halottkém-szemléletű -…..
Fogyik a magyar. Évek óta halljuk, olvassuk, látjuk úton-útfélen - közéleti személyiségek, hírességek, szakemberek nevezik meg a népességfogyást mint ránk leselkedő legnagyobb veszélyt. Mert lehet mélymagyarkodva, bőszen verni a mellkasunkat, hogy vissza Trianont, de minden…..
flakk 2014.04.25 20:38:32
@'it's cool to know nothing': nekem van gyerekem, mellette még négy gyerekről gondoskodom,úgyhogy elvileg lesz, aki meglátogat öreg koromban. De csak akkor, ha vénségemre nem bolondulok meg, nem leszek elviselhetetlen, ha meglátogatnak, akkor nem kritizálom őket, nem kötök beléjük. Számtalan példát látok magam körül, hogy hiába van valakinek gyereke, a kutya sem nyitja rá az ajtót,mert pokoli a viselkedése...
Nem szeretném meghatározni más emberek életcélját,de tapasztalataim szerint kevesebb munkájuk lenne a pszichológusoknak, ha sok szülő nem a gyereket hinné életcélnak, hanem felépítené a saját életét, és amikor az sikerült, akkor vállalna gyereket. Mert a gyerek nem hoz rendbe kapcsolatot, nem ad tartalmat az üres életnek. A gyerek aranyos,feldobja a napjainkat, ráadásul még hasonlít is ránk, de önálló ember. Akiről kötelesek vagyunk gondoskodni, ha már életre hívtuk, és nem vághatjuk a fejéhez, hogy szoptattuk, tisztába tettük, játszótérre vittük,taníttattuk, ezért aztán ne merjen önálló életet élni, önállóan gondolkodni.De mivel az a nehezebb út, hogy valaki magában találja meg az egyensúlyt,inkább jönnek ezek, hogy a gyerek az élet értelme.
Modorosblog A 2014-es kalendárod 2014.03.16 18:47:05
Kedves Mindenki, most így, St. Paddy napja közeledtével ideje összeszedni, hogy egy őrületesen menő, 21. századi magyar fiatalnak mire illik odafigyelnie az elkövetkezendő egy évben. Azon lépjünk túl végre, hogy nem tudják, merre van Budapest, mert mi se tudjuk, micsoda Michigan…..
Modorosblog Összeomlás (18+) 2014.02.15 16:05:31
Egy átlagos, nyirkos februári pénteknek indult az egész. A buszok, villamosok ugyanúgy elindultak reggel négykor - Armand pedig ugyanúgy lefőzte kedvenc reggeli Lavazzáját, ahogy azt minden hétköznap fél nyolckor, indulás előtt megtette. Szokás szerint korábban jött az óra huszonhatos busz, az óra…..