Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jenicel

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cseh Igra Model szokásához híven csepegteti folyamatosan az újdonságokat. Ezúttal két termék került fel a kínálatukba, N-TT-H0 méretben, egy szerelőakna és egy igencsak impozáns állomásépület. A termékleírásban az aknáról az szerepel, hogy nem hiányozhat egyetlen mozdony…..
Eltelt máris április, rohan az idő, ismét kiadásra került számos TT-s vasútmodell. Az elmúlt 30 nap listája, a teljesség igénye nélkül: Tillig 02190 - BR84 gőzmozdony, DR Ep. III. - ismét kapható, betárazott belőle a gyártó! 02286 - BR52.80 gőzmozdony, DR Ep IV. 04900 - TRAXX2…..
Nemrégiben jelent meg a Tillig 17150-es cikkszámú kocsija, ami egy fedett teherkocsi (Glmms) a DB 3. korszakából.A kocsi több újdonságot is tartalmaz, ami a korábbi Gbs kocsikhoz képest jóval profibb modellt takar. A kocsitípus sima oldalú, nem deszka borítású. A modell kurz…..
vasuTTmodell Dobozok evolúciója 2011.07.16 18:27:00
Dobozok evolúciója - mert kérem ez már evolúció! Évek óta csak a design változott. Pirosból fehér azután meg kék. A kék után egy másik kék, aztán jött a kék-piros, majd ebből világoskék. Erre most ezt a világoskéket felfújják. Ehhh. Ez most jó vagy nem?Evolúció jobbról…..
A mai képet is a fényképes dobozban találtam. A Hruscsov dízel, ahogy az 520-as gőzöst csúfolták, egy tartályvonattal halad a Leninvárosi (mai nevén Tiszaújváros) Tiszai Vegyi Kombinát felé valamikor a 60-as évek végén.Hruscsov dízel munkában..
Legutóbb az engem igazán érdeklő magyar és osztrák várható modellekről elmélkedtem, most igyekszem összeszedni a többi teljesen új modellt.Egész sok új mozdony lesz. Gőzösök - BR23 DRG festésben, BR03.2 és BR84 DR EPIII festésben, igaz csak az év második…..