Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gazdaságos Munkatárs

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A Tesco-titok 2007.09.10 06:30:00
Az a gyanúm, egyesek el akarják terelni a figyelmet a Gyurcsány-csomag vérverejtékéről. Mesterségesen keltett, görcsösen erőltetett hisztériával. A Magyar Gárda nem volt elég, most kitalálták mellé, hogy a hipermarket a mumus. Mert olyan félelmetes nagy, gondolom. Morvay…..
Köszönhetően az általam is nagyra becsült Tékozló Homár nevű műintézménynek, a Teszkó nevének említésekor egy csomó embernek az egerek villannak be. Voltam egyszer egy ilyen pszichológiai vizsgálaton – illetve dehogy is én, hanem egy közeli barátom, aki nem én vagyok…..
Az előbb említettem, hogy az éjszakai árufeltöltést diákok végezték. Fura, hogy pont hozzájuk kapcsolódik a Teszkó legkeményebb lehúzósdija. Van egy cég, aminek az a neve, hogy Melódiák. Gyakorlatilag pont azt csinálja, ahogy hívják, hiszen diákmunkaerőt közvetít ki…..
Az ex igazgató elmondott egy érdekes kis finomságot is arról, hogy miként motiválják a dolgozókat az ország azon fertályán, ahol ő élete nagy tapasztalatait begyűjtötte. Valami majom kitalálta, hogy kedvezményekkel kell motiválni a dolgozót. Ezzel még nem is lenne baj, de egy…..
A hatvan kamera mozgatása emberfeletti képességekkel megáldott operátorokat kíván. A következő a helyzet ugyanis. Figura ül a monitorszobában és figyeli a nyolc monitort, amin a kamerák képeit megjelenítik. Ujjai a gombokon és a joystikon. Ezekkel vált képet az egyes kamerák…..
Számtalanszor elhangzott már a korábbiakban, hogy az ember néha nem azt kapja a Teszkóban, amit venni szeretne. Ez mondjuk bocsánatos bűn, abban az esetben, ha az amúgy L-es méretű otthonkába XXL-es címkét varrtak. Tessék felpróbálni (habár ezzel sok esetben komolyan kitesszük…..
Nem teljesen tartozik ide, de érdekes dolog a leltárral kapcsolatban, amiről eddig nem nagyon beszélt senki. Ez pedig a többlet. Volt egy leltár – méghozzá éves nagy leltár – amelyre összecsődítették az áruház összes dolgozóját. Iszonyatos sok volt az áru, össze…..
Több ex vezetővel is találkoztam, akik ki merték jelenteni, hogy pár Teszkós év szarabbul néz ki az önéletrajzodban, mint három év szigorított fegyház. Akik ma igazgatók, azok annak idején mint kétkezi munkások kezdték mindenféle vidéki áruházakban, amik annak idején olyan…..