Regisztráció Blogot indítok
Adatok
5600

26 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még jó 20 óráig ingyen megszerezhető a Monument Valley, az optikai illúziók költői atmoszférájú logikai játéka. Kötelező darab, nem véletlen, hogy pl. az új Nokia tablet is ezt a játékot használta a promóképeken, de a Nexus 6 reklámjaikban is…..
Drogozzunk vagy ne drogozzunk? Nyissunk-e nemzeti marihuánaboltot? Zárjuk-e börtönbe a füveseket? Ossza-e az észt az alkoholista? Igen és nem! IGEN! Néha bizony kőbunkó egyszerűséggel viszonyulunk olyan civilizációs kérdésekhez, ami talán több igényességet és gondolkodást…..
5600 2014.09.11 14:04:44
@Tizenötmillió Magyarok: húú, hát nem tudom eldönteni, hogy ironikusan írtad ezt a kommentet, vagy tényleg úgy gondolod, hogy így viselkedik az, aki füvet szív?
ha ironikus, akkor telitalálat a komment, jól tükrözi, hogy mennyire tudatlan az ember a hatással kapcsolatban, sokan tényleg így képzelik a beszívott embereket :)
5600 2014.09.11 16:11:43
@Blogger Géza: de ne a heroinhoz hasonlítsd már a füvet! ha a heroinról beszélsz, akkor teljesen igazad van, ne legyen legális, tiltsák, tényleg tönkreteszi az embert, undorító, kemény kábítószer.
amit te nem értesz meg, az az hogy a fű az nem ilyen.
Nem telik el úgy még egy hét sem, hogy újabb hülyeség ne ütné fel a fejét a Facebook-on.Legújabb mánia a szavazás, ez jobb mint az.Szőke haj jobb mint a barna. A barna jobb mint a szőke. A szőke jobb mint a fekete.A gyümölcs jobb mint a zöldség. Ez az iskola jobb, mint a…..
Már írtam róla, hogy ki nem állhatom a like-gyűjtő oldalakat, nem látom értelmét. Amibe most beleakadtam, arra szó nincs.Egyik ismerősöm adatlapján láttam valami vicc-szerűt, hát mondom rákattintok akkor hogy megnézzem mi az. Erre a beszolas.hu alkalmazás engedélykérő-ablaka…..
Érthetetlen. Mi értelme van?Legújabb hülyeség: tedd ki te is ezt az igazi barátaid üzenőfalára, hogy lássa hogy igazi barátok vagytok. Vagy valami ilyen hülyeség.Mi értelme van ennek? Ez már megint a totálisan facebook függők játéka. Szerintem ha van valakinek egy…..
Nem tudom felfogni hogy hogy lehet valaki olyan retardált, hogy ne fogja fel hogy az üzenőfalat MINDENKI látja! Persze van akit ez nem zavar, és mindenféle privát dolgot beszél meg ott. A "jobbik" eset az, mikor a partner akinek ír szintén leszarja hogy nem kellene…..
Az ilyen ember KÖVET téged a Facebook-on, és MINDENT kommentel és lájkol, amit csak csinálsz!!! Háháh, jó volt, te vagy a legviccesebb! Jaaaaaaj, mondták már hogy milyen szép szemed van??? Teljesen egyetértek azzal, amit mondtál! Mindennel egyetértek, bármit is írj…..
Miért vesz fel olyan ember a FB-on :- aki általános iskolában évfolyamtársam volt, de sosem beszéltünk- akivel közös vezetéknevünk van, de nem ismerjük egymást- akivel egy buliban találkoztunk közös ismerősön keresztül, de a bemutatkozáson túl semmit nem beszéltünk, azt is 2…..
Komolyan, áááá hülyét kapok ettől.Kit érdekel hogy kinek kik a top fanjai??? Bár ez még oké is lenne, nézze meg ha érdekli, de minek kell ilyeneket kiposztolni? Kinek? Kit érdekel? Mi értelme?Ezt is max. a mániákus like-olók szeretik, azok teszik ezt ki, akik élnek-halnak a…..
Feltöltenek és betaggelnek MINDENT, tekintet nélkül arra hogy te kérted-e, vagy egyáltalán engedélyezted-e a feltöltést, mert talán nem akarod hogy családtagok/ismerősök/kollégák/főnökök lássák a képet."Tegnap lőttem ezt a képet egy bulin, ahol a Józsi matt részegen…..
Mert ha Lara Croft a női Indiana Jones, akkor Cate Archer minimum James Bond szexi kiadása. A No One Lives Forever játékok hősnője a háttértörténete szerint valaha betörő volt, de aztán pandúr lett belőle, a Unity nevű titkos szervezet első női ügynöke lett. A kémnő 2000-ben…..
Szétspammeli az összes ismerősét "csatlakozz az [akármi] csoporthoz" kérésekkel. Az [akármi] tényleg AKÁRMI lehet, saját oldal, vagy valami nyeremény-oldal, a lista végtelen.Leggyakrabban a nyeremény esélye miatt hív meg mindenkit, habár még sosem nyert, nem adja…..
Meghívnak MINDENKIT MINDENHOVÁ.Gyere el a macskám szülinapi bulijára! Sosem láttad a macskámat, és alig ismersz engem! 2 évvel ezelőtt találkoztunk pár percre egy bulin, de azért felvettelek. Azóta elköltöztem 3000 kilométerrel arrébb, de sokat jelentene ha eljönnél!Tényleg…..
A legenda szerint a II. pun háborúban a Szirakuszát ostromló rómaiakat több alkalommal meghátrálásra késztették a város védői, de nem fegyverekkel, hanem az idős Arkhimédész csodafegyvereivel. Ezek egyike egy egy vagy több tükörből álló eszköz volt, ami a Nap fényét…..
Sosem hagyja abba a meghívók, és állapotüzenetek frissítését.Akarsz csatlakozni a Farmomhoz?A disznóim mostmár 4. szintűek!13. szintre léptem! Ne aggódjatok, nem maradtok le semmiről, azt is kirakom, hogy ha 14.-re lépek, napi 3-szor lépek szintet, másra nem is használom a…..
Talán nem ártott volna ezt a blogot egy ilyen jellegű bejegyzéssel kezdeni.Szóval...A blog NEM a facebook fikázásáról szól. Én magam is aktívan, nap mint nap használom, postolgatok, kommentelgetek, képeket nézegetek/töltök fel, jegyzeteket osztok meg, stb.Ez a blog arról…..
Geekblog Super Bowl előzetesek 2011.02.07 11:35:00
3 millió dollár fél percért. Az testvérek közt is 100 000 dollár egyetlen másodpercért. Ennyibe került a reklám a tegnap esti Super Bowlon, és mint általában, a hollywoodi stúdiók két kézzel szórták a pénzt, hogy promotálják legnagyobbnak szánt tavaszi-nyári durranásaikat.…..
Rendben, hasznos dolog telefonról facebookozni, unaloműző, néha jó, ha valami világmegváltó történik, írja ki egyből.Viszont mikor valaki már teljesen FB-függő, és tényleg mindig minden körülmények között mindent kiposztol, az beteges.Mikor napi 3 olyat látok hogy…..
A Facebook olyan lett mint a google?!Azt vettem észre, hogy az emberek ha van egy kérdésük hamarabb postolják a kérdést, mint hogy beírnák google-be. Persze aztán 5 perccel később már meg is válaszolják a saját postjuk alatt... Mi értelme van ennek?..
Újabb "alkalmazás"-ba botlottam bele, Cool-Quotes! Instant delete-et kapott. Mit csinál? Kirak egy idézet a falra. Sok helyet foglal, színes, csicsás, azt akarja hogy én is használjam, mivan? Megint kérdezem: Mi értelme van az ilyeneknek? Miért nem veszi a…..
Ha több, mint 10 000 like-om lesz, bemegyek a MÁV-hoz és kérek egy jegyet Budapestről - Los Angelesbe :D http://likeolom.com/like/5234Ez akkora poén? Most komolyan, és ráadásul 10.000 lájk-ot akar gyűjteni? Mekkora lámaság ez. Ha tényleg ennyire poénosnak hiszi magát, akkor menjen…..
Alkalmazásból kért Napi Idézetek? Falra mászok tőlük!!! Persze, tegyen ki valaki egy jó idézetet, ha tud, belebotlik, talál. De hogy szimplán csak annyit tegyen, hogy rábök egy gombra, és már ki is nyomta, az szintén igénytelenség. Persze tudom hogy le lehet ezeket tiltani, de most…..
(Disclaimer: Ez leginkább egy rakás íratlan szabály és megfigyelés összeírva. Néhány jótanács, általam alapvetőnek tartott dolog, és ilyenek. Ha netán van hozzáfűznivaló, nyugodtan jöhet kommentben, érdekel a véleményetek.)Miért jó nekem kommentelni? Meg csillagokat osztani?…..
5600 2011.02.02 16:15:46
www.idegen-szavak.hu/keres/unszimpatikus
www.szabadfold.hu/cikk?4350
rokonszenv (= szimpátia) és ellenszenv (= antipátia)
Végülis használjuk, és elfogadható, éri mindenki, de a helyes akkor is az antipatikus. Bár teljesen lényegtelen, off, sorry, nem akarok flamelni, stb.

SKC4G: na azt nem tudtam hogy a fejlesztő mindent lát. Bár logikus, teljesen.
Kérdés akkor még mindig fennáll, hogy magyarul értékeljük-e a többi magyar felhasználó tájékoztatása miatt, akik nem beszélnek angolul, vagy angolul, hogy a fejlesztőnek adjunk visszajelzést, azt viszont sokan nem fogják érteni. Bár azért az android platformot használók többsége már szerintem valamennyire beszél angolul, legalább annyira, hogy megértse mit írtunk. Én mindig magyarul írok...

Egyébként ez általános dolog, hogy csak azt fikázzuk, ami nem jó, ami jó, azt tudomásul vesszük, mintha az lenne a legtermészetesebb dolog.

Én szoktam appokat értékelni, pár szóban, pl. teljesen jó, ajánlom mindenkinek, vagy nekem nem jött be a felület, stb., vagy pl. nem is indult el, zárójelben teló típus. De mindig csak pár szó, plusz a csillagok...
5600 2011.02.02 16:25:51
@jtrencsenyi: talán ebben az is lehet, hogy ha valaki fizetett, nem szívesen ismeri be magának, hogy nem érte meg megvenni (ha hibás), ezért inkább nem is ír semmit.
Ki az az idióta, aki elhiszi a dislike-gombot? Nem tudom felfogni, hogy ennyire sötét legyen valaki! Mikor az egyik posztom alatt KOMMENTBEN láttam hogy DISLIKE, és egy hosszú link, ami egy alkalmazásra mutatott (volna, de persze nem kattintottam rá), akkor írtam annak aki ezt rányomta,…..
Appdroid GamerVasárnap: 1to50 2011.01.30 10:00:00
A 1to50 nem egy bonyolult játék, de annál zseniálisabb. És az igazat megvallva, annál idegesítőbb. A lényeg: egy 5x5-ös kockában sorakoznak a számok, nekünk pedig számsorrendben mindegyiket le kell nyomni, egytől egészen ötvenig. Időre.És ennyi, lényegében kész is vagyunk a…..
5600 2011.02.01 16:00:11