Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PrincessSuperstar

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múltkor, mikor Javier Bardem fizimiskáit tekintettük át, már tudtam, a következő "áldozat" a témában Gary Oldman lesz. Talán vele kellett volna kezdeni, hiszen kevés olyan kaméleon van a filmszakmában, mint ő. Ahogy nézegettem a filmjeit és a benne alakított karaktereket, ismét…..
Kivágták az RTL Klubot sértő beszólásokat az RTL Klubon ma este vetített Roast végős változatából. Az Amerikából importált műfajban neves közéleti személyiségeket égetnek viccesen a saját jelenlétükben, az első adásban Nagy Feró ült be a trónba, hogy fogadja humoristák…..
PrincessSuperstar 2012.04.17 11:23:15
@Nils. H: Akkor nem csak mi vagyunk hülyék, mert a kommentek alapján elég sokmindenkinek tetszett a műsor, és én a röhögést nem játszottam meg itt a kanapémon. Az, hogy a helyszínen jelen lévők néha őszintén felröhögtek, néha csak a kamerába vigyorognak bele, az melyik ilyen jellegű műsorban nem fordul elő?

Szerintem egy ilyen típusú műsor nem tud 100%-osan kielégíteni mindenkit, illetve 100%-osan egyenteles színvonalat hozni, mert mindenkinek kicsit más a stílusa, neked tetszik egy poén "íze", nekem pont nem, és fordítva.

Másrészt ez volt az első adás, a műfaj debütálása itthon. Van aki azt fikázza, hogy mért kell már megint valami amerikait majmolni (ha nem lenne, az lenne a baj, hogy mért nincs színvonalas műsor itthon, bezzeg külföldön..), van akit azt, hogy nem lett eléggé olyan mint az eredeti.. Szóval sehogy nem jó.. Szerintem kifejezetten szórakoztató volt így elsőre, amúgy meg nyilván most kezdik kitapogatni a határokat, hogy meddig lehet elmenni ezzel a jelenséggel itthon, szóval most van folyamatban az egész intézmény adaptációja. Ezért szerintem nem fer rögtön lehúzni a komoly múltra visszatekintő amerikai verzióval. Én tuti megnézem a következőt is, te pedig Nils. H addig kapcsolj majd a Minimax-ra :))
Képtelen vagyok megérteni, hogy Fábry Sándor miért nem azt csinálja, amihez mindenkinél jobban ért. A kilencvenes évek elején a Jácint majd a Piaf nevű bárban ismertem meg Fábry Sándort. Mind a kettő Mózes Marika, Paudits Béla exfeleségének a helye volt, és főleg…..
PrincessSuperstar 2012.02.04 09:32:00
Szerintem Fábry sziporkázott a műsor "szóló" részében, teljesen elemében volt, és ugyan lehet hogy nem mindenkinek fekszik a stílusa (a humor végülis szubjektív kategória), alapvetően nagyon vicces és igenis az egyik legjobb magyar humorista. Aki számára a kommentek közt meglepő volt az, hogy Fábryt humoristának aposztrofálják, az szerintem nincs tisztában a hazai viszonyokkal. Én nagyjából hallottam az új, Dumaszínházas friss generáció nagy részét akik Fábry óta/mellett felnőttek, vannak köztük nagyon jók, de igazából Fábry simán felveszi akármelyikkel a versenyt. Fábry egy utánozhatatlan, kiforrott karakter, aki viszonylag kiegyensúlyozottan tudja hozni a formáját (mindenki teljesítményében vannak nyilván ingadozások, van amelyik műsor laposabb volt kicsit mint egy másik, de ez normális). Az, hogy a politikára reflektál és van határozott politikai véleménye és ennek a műsorában is hangot ad, teljesen normális - Amerikában a roppant népszerű Colbert Report meg a Daily Show ennel százor jobban politikai jellegűek, gyakorlatilag teljes mértékben politikai propagandát fejtenek ki. Az érdekes felvetés volt a cikk szerzőjétől, hogy esetleg el is lehetne hagyni az interjús részeket - ez eddig soha nem jutott eszembe, de lehet hogy egy one-man-show struktúrát is simán elbírna Fábry :) Kevés kivételtől eltekintve számomra mindig zuhant egy nagyot a műsor vicces és érdekes szintje a 2. felvonásra, az interjúalanyoknál. A díszlet az szerintem is nagyon szegényes és főleg az előzővel kontrasztba állítva nagyon hangsúlyos.. A zenekar sem illett a képletbe, egy fiatalosabb, cabaret-feelinget hozó stílus jobb lenne. Lehet, hogy csak az előző verziótól nehezen tudunk elvonatkoztatni, dehát az összehasonlítás szerintem is elkerülhetetlen..
Úgy néz ki ma videós napot tartunk az OurFashion-ön, hiszen egy újabb videó premier részesei lehettek ma: Zsólyomi Norbert rendező és csapata nagy örömünkre az OurFashion-ön mutatja be először új fashion videóját a Room 707-et. A videó nagyon szexire sikerült, a…..
India, India Ahol élünk 2010.05.11 17:55:00
Eddig sokat  meséltem már Indiáról, a munkánkról, sőt, még a házigazdáinkról is, de arról, hogy hol és hogyan lakunk, még szinte semmit sem írtam. Most pótolom ezt a hiányosságot. :-) A tovább gombra kattintva lakóhelyünk környékéről, illetve az itteni…..
A múlt heti első részben röviden felvázoltuk a szabadkőművesek vélt (vagy valós?) genézisének több forgatókönyvét és megismerkedhettük a két nagy áramlattal (az angolszász és a kontinentális, vagyis a reguláris és az irreguláris közötti különbségekkel). Nézzük meg…..
PrincessSuperstar 2011.01.29 11:55:13
Gondoltam megemlítem, hogy most megy a DunaTv-n a Secret Societies sorozat, bár feltételezem, hogy ismeritek és kötelező tananyag a blog olvasóinak :) Mindenesetre itt a youtube link hozzá:

www.youtube.com/watch?v=erJQli6mnO0&feature=watch_response

Egy a G betű jelentésére vonatkozó értelmezés szerint az a G.A.O.T.U.-ra utal (Great Architect Of The Universe). Ezt szerintem érdemes megemlíteni a posztban felsorolt teóriák mellett.