Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(6)

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A teák nagyöregje a Tang Dinasztia (VI-VIII.sz.) óta vándorol a dél-kínai szubtrópusi területekről észak felé öszvér és ökörháton. Az emberek már akkor is dicsekvők és nagyravágyók voltak, hamar kiszúrták, hogy Yunnanban a kacsák kövérebbek, és a teafák levele háromszor…..
Akármennyit is nézzük, Alekosz gobelinportréjában nem találunk hibát, egyszóval kimondhatjuk: az (eddig) ismeretlen művész ezzel az alkotásával végleg behímezte magát a celebiparba.Ezért is különösen érthetetlen, hogy Színyei Edit munkája miért nem kelt elsőre a vaterán, de…..
Rédly Elemér pápai prelátus, kanonok, győri plébános, a Győri Hittudományi Főiskola tanára még február 25-én vette át a Parma fidei - Hit pajzsa díjat, és már akkor bejelentette: jövedelméből egymillió forintot ajánl fel a magyar állam külföldi, 20 ezer milliárd forintos…..
Reckl Amál blogja Es gibt 2011.03.28 19:46:36
Vannak hasznavehetetlen pártemberek messzi kiküldetésben. Vannak negyvenes naplopók, akik még egy napot sem dolgoztak életükben. Vannak, akik még sportminiszternek is csak leendőek voltak. Vannak magukkal nem bíró szoknyapecérek. És van D. Tamás.A pillanatképet köszönjük a…..
Ez a téma sem első ízben kerül elő, elég csak a szemeretelepi vasúti átjáróra gondolni. De nem ez az egyetlen és probléma ez a HÉV esetében is, amit Csaba hozott fel példaként. Hisz vasútállomásnál még lehet arra hivatkozni, hogy nem minden vonat áll meg a kisebb állomásokon…..
(6) 2011.02.24 09:26:36
@Ványadt Ványadtovics Vinyov:
A felüljárót hova?? El se férne, amúgy lámpa is vagy 12-13 éve van. Azelőtt kész életveszély volt bármelyik úton is átkelni a környéken.
(6) 2011.02.24 09:50:25
@David Bowman: A gödöllői HÉVnek Cinkotán van a központja, ott a garázs meg minden, hova akarod megszüntetni? :) Átépíteni sem lehet a csömöri vágány miatt.
(6) 2011.02.24 09:57:00
@Figyel Castro: Na egy földi. :))
A készülékben van valami mágikus és félelmetesen magától értetődő - ez a valami azonban nem a funkcióban, vagy a külalakban sejlik: az ember a folyók csiszolta kavicsok nyers finomságát érzi az ujjai alatt. A NoteSlate tablet hosszú évek óta a legszimpatikusabb elképzelés, ami…..
Ezért szeretem ezt a blogot és Titeket kedves olvasók! Amikor már azt hittem szakmailag topra jutottam, jön egy olvasó ezúttal Tantos András és megdob minket egy ilyen videóval. A gyilkos, kannibál moncsicsik emberekre támadnak! De milyen moncsicsik, félelmetes kreol moncsicsik.…..
Nem arról van szó, hogy a minisztériumi apparátus ne tudná, hogyan is kell a költségvetést megtervezni. Valószínűleg Matolcsy és csapata keverték össze vágyaikat az előrejelzés műfajával. (Fotó: Index) Az Index tegnapi információi szerint azért lett hirtelen szükség a…..
Úgy látszik, hiába létezik a Lemilblog (pillanatnyilag 169 tagot számláló) indás közössége, valami miatt nem szoktátok látogatni; a múltkor egy hét alatt összesen 11 (tizenegy) fő vette a fáradságot a voksoláshoz, aminek a Berija-poszt lett a következménye. Születésileg…..
  A bosszúállós filmekben központi szerep jut a temetésnek, ahol megmutatják ki kivel van és társai, de a temetések a katonás filmekben és a krimikben is központi szerephez jutnak. A temetéseken a kihagyhatatlan elem az özvegy. Ő középen ül széken és mindig fekete…..
(6) 2011.02.14 20:38:01
@ZON: :D A fogak hófehérek persze, és ha a harctéri temetés a dzsungelben van, sehol egy szúnyog vagy moszkitó. Mindenki mellényben nyomja, és a cigi is elmaradhatatlan kellék.
Bár Mussolini felhőkarcoló építési kezdeményezéseit sorra lehurrogták az építészek, a fasizmus húszévnyi regnálása alatt 192 kisebb-nagyobb méretű, ma is élhető és szerethető települést hagyott az utókorra. "Mussolini az építész" Korabeli falfestmények montázsa. (Grafika: Falanszter.blog.hu)..