Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Corruptor

0 bejegyzést írt és 444 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor elkezdtem játszani a Potty Racers 2-vel, szinte azonnal a Jég veled című, ezeréves film görkocsis jelenete ugrott be róla (a linkelt videón 5:05-től látható). Talán a zene, talán a kis alak, talán a tákolmány-hangulat miatt volt, de határozottan jót tett az asszociáció,…..
A Pixelvader újabb képviselője a „lövöldözz és fejlessz” típusú játékoknak. Egy csavar van csak a játékmenetben: nem a gyilkolásra, inkább az ellenséges lövedékek kikerülésére helyezi a hangsúlyt. A grafika egyszerű (talán túlságosan is az), de a sok…..
Corruptor 2009.07.30 16:07:04
@Kr1ssz: Detto. Én is vártam a hozsannát, de semmi...
Hetven híd, változatos pályák, cukorból öntött grafika. A Bridgecraft remek kikapcsolódást nyújt, az aláfestő zenék, hanghatások még aranyosabbá teszik a játékot. Annyira, hogy már a fizika hiányosságai sem zavarnak, mikor a leglehetetlenebb agyszülemények maradnak talpon, és…..
Corruptor 2009.07.30 12:40:42
@-szp-: Alapból fémet használok, de amint rálép az a kis dög a hídra, akkorát pördül az egész, hogy a fal adja a másikat...
A point-n-click kalandjátékok sorát gyarapítja a Little Wheel. Szerencsére nem pixelvadász-szemétparaszt stílusú, a kellemes és könnyű jelzők jobban illenek rá, a grafikája pedig zseniális. Egyetlen baja, hogy túl könnyű és rövid, így elég hamar lehet végezni…..
Az RE Match-3 már kicsit gyengébb pályamű, de azért ennek sem kell elbujdosnia szégyenében. Van fedőnevű alkotója nagyon kritikus magával, a következő kommentárral küldte el művét: „Egy primitív logikai játék, amiben 3 egyforma elemet kell egymás mellé keríteni. Nagyon…..
A napokban posztolt The X-spothoz hasonlóan a ClickPLAY is nagyban hasonlít a Hoshi Sagára, csak itt play ikonokat kell megtalálni csillagok és X jelek helyett. Kellemes a grafika és a zene, viszont szerintem túl könnyűek a pályák és a játék sem alkalmas hosszabb munkakerülésre. Egy…..
Corruptor 2009.06.08 15:35:48
Az X-spot nagyon hasonlít a Hoshi Sagára (amiből nemrég már a harmadik rész jelent meg), annyi a különbség mindössze, hogy a játékosnak nem csillagot, hanem egy X-et kell megtalálnia az egyre furmányosabb pályákon. Nem egy tartós darab, de nagyon aranyos és ötletes cucc. Egyetlen…..
Elsőre ijesztően ronda játék a Closure, aztán az ember kipróbálja, és rájön, milyen ötletes. Fekete-fehérben játszódik a cselekmény, hősünk dolga az, hogy fénnyel világítsa meg maga előtt az utat. És most jön a csavar: csak a fényes részekre lehet rálépni, illetve -ugrani,…..
A Brain Bones egy szerintem érdemeinél sokkal kevésbé értékelt kockajáték. Míg a Zilch nagy karriert futott be a Kongán, addig ez a régen ott szereplő játék bizony elsikkadt a sokezer logikai játék között, pedig rendkívül eredeti koncepcióra épül (a másik egy régi…..
A blogon eddig nem találtam ilyen, vagy ehhez hasonló játékot, ezért megragadom az alkalmat - mint új szerkesztő -, hogy a világ elé tárhassam ezt a programot, ami nem igazán friss, de hosszabb munkakerülésre adhat lehetőséget. Ifjú padawan futballistaként kezdünk a Jumpers for…..
Zárjuk a hetet egy kis önfeledt pusztítással, amit ezúttal az Epic Battle Fantasy nyújt nekünk. A játék a manga szerepjátékok harcrendszerének állít emléket, vagyis vannak harci képességeink, varázslataink, megvásárolható tárgyaink, és ezeket kell okosan használni az…..
A Red Herring Games jómunkásembere értesítette a blogot, hogy elkészült a stúdió első flashjátéka, a Morningstar. Nagyon hangulatos kalandjátékkal van dolgunk, amiben sok-sok tárgyat találhatunk, célunk pedig egy űrhajótörés utáni szituáció megoldása. A grafikát szépnek…..
A Bang! Heroes az ugrálós-lövöldözős műfaj egy jobban sikerült darabja, nagyon aranyos vadnyugati grafikával és zenével. Az ellenfelek is ötletesek, viszont a pályák eléggé egyhangúak, ezért kap csak négy pontot. Az elmaradt postokért pedig elnézést, ma intézkedem, hogy több…..
Corruptor 2009.05.06 15:29:29
Többen is beküldtétek a Crush the Castle linkjét, ami a jó öreg disztrojt emeli piedesztálra. Adott 24 vár, ezeket kell egymás után lerombolnunk meghatározott számú és típusú katapultlövedékkel úgy, hogy a vár lakó megpurcanjanak. Ha elfogytak a pályák, a pályaszerkesztővel…..
A Reincarnation: ADDO és folytatása, a Reincarnation: Riley’s Out Again két rövidke point-n-click kaland, viszont az átlagnál valamivel nehezebbek. Főhősünk egy démon, aki Lucifer utasítására vadássza le a Riley nevű bűnös lelket, aki meglógott a pokolból és az élők…..
Corruptor 2009.04.27 10:32:07
A tegnapi mellényúlásomon egy másik lövöldözős játékkal próbálok javítani. A Palisade Guardian sem tökéletes ugyan, de az alapokkal itt nincs baj: katonák, ágyúk és tankok támadják a bázisunkat, őket kell kilőni, lehetőleg minél hamarabb (például fejlövésekkel). Ha…..
Corruptor 2009.04.23 15:44:35
@Nusy73:

Érdekes. Nekem 35 pálya volt összesen, ott vége van, mint végre megtudtam.
Régen volt agyatlan disztroj, a Deep Sea Patrollal ezt a hiányt szeretném enyhíteni. Klasszikus scrollozódó lövöldözéssel van dolgunk, flashjátékhoz képest remek grafikával. Egyetlen problémája, hogy talán túl nehéz, legalábbis közepes nehézségi szinten nekem igen lassan…..
Corruptor 2009.04.22 14:35:55
Azért a nagy örömködésben ne feledkezzünk meg a napi penzumról, ez pedig mára a Sneeze című játék. A cucc az egyklikkes-láncreakciós műfajból egy egyszerű klón, de a legbetegebb, amit láttam. Már a gyújtogatós játék sem volt piskóta, de ebben náthával kell megfertőznünk…..
Az indás fejlesztőcsapatnak hála webkettőnullásodunk ezerrel, kéremalássan. Mostantól avatárok is megjelennek a kommentek mellett, persze csak ott, ahol az illető kommentező beállított magának avatárképet. Ezt néhány kattintással meg lehet tenni az Indaneten, amihez nem kell…..
Corruptor 2009.04.14 16:36:43
mackievics 11. nap 2009.04.13 12:29:13
Vasarnap, munkanap. Adam egyedul van a gyarban, mindenki mas szabin. Aniko csak kettore kell menjen a szalonba, ugyhogy delelott o gondoskodik programrol. Mivel ott meg nem jartam, el is megyunk a Dubai Outlet Mall-ba. Olyan, mint az otthoniak, csak nagyobb. Az aru- es meretvalasztek limitalt. Mivel…..
mackievics A sejkek is szivnak... 2009.04.08 07:18:00
Tegnap az Origon megjelent egy cikk, amit talan erdemes elolvasni. A cikkhez, klikk ide!..
mackievics Re: Kepek 2009.04.07 19:59:00
Ugy tunik megtalaltam a hiba okat, ki is csereltem a hivatkozasokat, most mar jo kell, hogy legyen mindenkinel. Ja es kerult fel nehany kep, de ezt talan mar tudjatok!A szemfulesek ugye eszreveszik a "mi autonkat" is?..
A Civiballs című játékkal kezdjük a hetet, mert ezt többen is beküldtétek. Ádám így foglalta össze a lényegét: „Logikai-ügyességi, think-out-the-box játék. Fizika, lendület, momentum. Érdekes-érdemes. Munkakerülésre kimondottan alkalmas.” Plüssmacska fedőnevű…..
A Neverending Light jó példa a túl rövid játékra. A grafika és a paráztatós hangulat szuper, de a sötétben élő titokzatos lények közé lemerészkedő főhős alig ment meg egy csajt és szerel össze egy liftet, máris vége a játéknak. Ugyan ez csak első része egy tervezett…..