Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pittaa01

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aerosmith Blog Turné 2012 2012.03.26 13:10:00
The Global Warming Tour néven rajtol júniusban az Aerosmith és a Cheap Trick közös nyári turnéja, melynek megérkezett végre a hivatalos plakátja, rajta az első dátumokkal. Számomra egyelőre elég foghíjas a lista, bizonyára bővülni fog még a következő hetekben (szerdán…..
Alice Cooper, The Treatment @ Gasometer, Bécs, 2011.10.18.A C64, mint vámköteles csempészáru már a múlté, a magyar munkás azonban még mostanság is rá van kényszerítve, hogy Haynau és Rex felügyelő népénél csessze el a pénzét. Mert bár „Budapest romantikusabb, mint…..
Alice Cooper – Welcome 2 My Nightmare (Bigger Picture) A shock rock édesapjának tartott Alice Coopert, akiről egy hirtelen önvallomásban kiderült, imádja Budapestet, nem szokás a rockzene nagy öregjei között emlegetni (teccik tudni, akkor, amikor Lemmy és Ozzy nevét emlegetik a…..
Kezdem az elején. Mint ahogy a lemezt is az elején kezdtem. Az I am made of you (nyitószám) zongorával dúsított vékonyságát hallva azt gondoltam, egy sokadik Alice-féle geg áldozata vagyok, és egyszer majd csak beindulunk. De csak nem. Akkor még legvadabb lidércnyomásos…..
Steven új dalának világpremierje a RyanSeacrest.com jóvoltából:  Something cool went down As I was walking with a friend of mine And I still remember How she was smelling like a summertime And ooh how it change my mind Changed everything about that kind of girl It feels so good loving…..
Pittaa01 2011.05.13 05:17:05
www.youtube.com/watch?v=wxAbfiv5cFY

Aki nagyon kiváncsi a klipre, egy nem túl jó minőségű ízelítőt kaphat innen :)
Nekem bejön :) Soha rosszabbat :)
A Billboard.com cikke: Az Aerosmith cáfolja a hamis pletykákat és élvezi a stúdiómunkát A régóta az Aerosmith mellett dolgozó Marti Frederiksen szerint a zenekar nagyon eredményes első néhány napon van túl a kaliforniai stúdióban, ahol új lemezükön…..