Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ha4wu

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tisztelt Szerkesztők!   Az alábbi témával kapcsolatosan szeretnék állásfoglalást kérni Önöktől. Ha esetleg leközölhetőnek ítélik meg, kérem, hogy azt anonim módon tegyék.    2013-ban az akkori munkáltatómmal megromlott az addig felhőtlen viszonyom. Sajnos…..
ha4wu 2015.05.11 05:51:02
@Dr_utcai_arcos: Fél éve jártam úgy, hogy a munkahelyemen vádolt meg egy olyan alak, aki a nejemmel áll perben. Azt akarta elhitetni a munkahelyemmel, hogy "szervezkedek ellene", és "hamis dokumentumok csereberéje folyik", és mindezt állítása szerint a munkahelyi email címemről.
Rafinált módon, egy általa indított perben, melyben félként nem szerepelek, a bírósági beadványában indítványozta mindezt. A munkahelyemre a bíróság indította a megkeresést.
Amikor hamis vád gyanúja miatt feljelentést tettem, ismeretlen tettes ellen, pont az volt az elutasítás indoka, hogy nem indult ellenem fegyelmi eljárás.
Más kérdés, hogy a munkahelyem ezt a dolgot, azért sem vette komolyan, mert a bíróság megkeresése, túl általános volt, nem konkrét bizonyítékot kerestek (mert a munkahelyi email fiókomnak egyébként semmi köze a magánlevelezéshez).
Sajnos, a jó hírnevem megsérült, mert onnantól kezdve, a "bírósági ügybe keveredett" -bélyeg rám került, és a magyar jogrendszer, az ilyen esetek kezelésére, nem rendelkezik írott jogi útmutatással.
(Köszönet a kommentelőknek, akik felhívták a figyelmem néhány dologra, amelyeket kihagytam a gázturbina hátrányainak felsorolásából. A hiányosságot alább pótolom.)A gázturbina meghajtású kísérleti autók sorát a Rover nyitotta meg, JET 1 - másnéven T1 - prototípusával,…..
ha4wu 2011.01.29 01:52:39
Az emberi barbárság, nem ismer határokat!

Íme, ahogy a Chrysler Turbine Car nullszériáját bezúzzák. Mint ha a szívem tépnék!

www.youtube.com/watch?v=WKumqcKuv1g

Komolyan mondom, hasonlót a Volánnál láttam 30 éve, amikor a selejtezési terv végrehajtása abból állt, hogy a bontatlan Skoda Liaz motorokat a raktárból egyenesen az ócskavasba vitték, de előtte lángvágóval kettévágták...
Úgyhogy ebben az USA-val egy szinten voltunk már akkor is...