Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R.zsike

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanyavilág Jelenlegi hibák 2010.11.09 16:16:21
Nem tudok belépni!Ha 0%-on áll a betöltés és onnan nem mozdul el, akkor próbáld meg Google Chrome böngészővel. A flash 10.0XX verziója hibákat tartalmazott, ezért azzal nem fog működni a mutatvány. A Google frissíti neked a flash-t ezért sokkal megbízhatóbban indul el onnan a…..
Tanyavilág Visszaállítás 2011.02.03 18:00:18
Mégegyszer elnézést kérünk a ma reggeli gubanc miatt.Köszönjük az iwiw-es applikáción keresztül elküldött korrekt hibajelentéseket, sikerült végére járni a dolgoknak.A tanyákban keletkezett hibát csak úgy tudjuk kijavítani, hogy időben visszapörgetjük a tanyákat 1 nappal.…..
R.zsike 2011.02.10 20:53:52
@mamba:
Köszi a gyors választ, még szerencse, hogy nem dőltem be a traktornak. Már régóta szerettem volna, de olyat mint ami a Baráti körön is van.
Az elég szomorú, hogy a tanyasegéd virágokat és fákat nem szed, akkor tényleg nem sok értelme van. Ráadásul nem is olcsó.
Ilyen mexikói hátteret már lehet venni 100 tallérért, én ma vettem Ranch-et.
Szerintem tök jól néz ki, főleg a beültetéssel.
Megnézed? :-)
iwiw.hu/app/1767200632
R.zsike 2011.02.14 19:06:17
@m.thomas:
Hát pont ez a pláne benne :DDDD
Legalább nem zaklatjuk őket :D

Jól dolgoznak, mert hibaüzenet nem érkezik :D Mert nem fogadják :-(
Sok küldetésekkel kapcsolatos kérdést / hibajelentést kapunk.Nem kell elkeseredni, csak egy rövid ideig lesztek küldetések nélkül. Miközben a csapat egyik fele hibákat javít, a másik fele már az új küldetés rendszert teszteli.Ezek az új küldetések sokkal több örömet fognak a…..
R.zsike 2011.02.01 00:26:57
@Élő Flóra: Hát az bizony nagyon jó lenne, mert ezzel az állandó "tologatással" nagyon rossz dolgozni.
Jó lenne teljes képernyőn látni a tanyámat, sőt lehetne kisebb is, mivel pl. nekem 100 fölött van a földem, és így eléggé átláthatatlan.
Másik ami nagyon jó lenne: az a gépesítés. Nem is értem, hogy miért nem lehet már egy betakarító, vető gépet kifejleszteni. Azért ekkora földnél a betakarítás és vetés min. 300 kattintást jelent. Ez időben is elég sok, géppel lehetne egyszerre több földön munkálkodni :-)
Ahogy a blog kommentekől is kiderül kezd stabilizálódni a helyzet. Köszönjük a jókíváságokat, bár anyukánk gyakran csuklik, így biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg munka vár ránk.Először is arra kérünk benneteket, hogy NEKÜNK írjatok hibajelentést, de az iwiw-nek, vagy a…..