Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsuzsi_kulturkoszt

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szoc-rocktól a street-artig május 20-22-ig minden belefér a MODEM-be A hétvégét Debrecenben töltöm. Egy különleges esemény a hazautazás apropója, de azt nem tudom nektek, olvasóknak ajánlani, mert zártkörű. Ezúton is kívánok Áginak és Endrének sok-sok boldogságot! :) De…..
Kulturkoszt Felhorzsolt illatok 2011.05.02 07:30:00
Kongnak a harangok, kezdődik a húsvéti istentisztelet. Amikor belépek a templomba, elkap egy édes-bús hangulat: a gyerekkoromat idézi. Képzeletben újra Olaszliszkán járok. Nagypapám itt volt református lelkész, sok időt töltöttem el a Bodrog partján. Sajnos az elmúlt időben ez a…..
Kulturkoszt Több tál lencse 2011.04.09 01:00:00
Új perverzióm, hogy a vasárnapi ebéd után a kanapén elhenteredve megnézek egy-egy régi, fekete-fehér magyar filmet. Nem magasröptű, mély mondanivalójú alkotásokról van szó, épp ezért néha, 5-5 percekre el is szundíthat közben az ember. A mostani vasárnap ’Egy tál…..
zsuzsi_kulturkoszt 2011.04.19 00:38:09
Ha a különböző nyelveket egy-egy fogalomhoz kötnénk, akkor nálam ez lenne a felosztás: a német a filozófiáé, az orosz az ivásé, a spanyol a bulizásé, a francia az evésé, az angol – a focirajongáson kívül – a franciák szapulásáé, míg az olasz egyértelműen a…..
zsuzsi_kulturkoszt 2011.03.19 22:58:08
Nem szeretem a Valentin-napot. Egyrészt, mert az nem is Valentin-nap, hanem Bálint-nap, másrészt, mert erőltetett az egész. Zavar, hogy miért kell központilag kijelölni egy napot, amikor a szerelmeseknek kötelező egymást szeretni. Az év többi napján ne szeressék egymást? És mi van…..