Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kulturkoszt_zsuzsi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kulturkoszt Felhorzsolt illatok 2011.05.02 07:30:00
Kongnak a harangok, kezdődik a húsvéti istentisztelet. Amikor belépek a templomba, elkap egy édes-bús hangulat: a gyerekkoromat idézi. Képzeletben újra Olaszliszkán járok. Nagypapám itt volt református lelkész, sok időt töltöttem el a Bodrog partján. Sajnos az elmúlt időben ez a…..
Nem szeretem a Valentin-napot. Egyrészt, mert az nem is Valentin-nap, hanem Bálint-nap, másrészt, mert erőltetett az egész. Zavar, hogy miért kell központilag kijelölni egy napot, amikor a szerelmeseknek kötelező egymást szeretni. Az év többi napján ne szeressék egymást? És mi van…..
kulturkoszt_zsuzsi 2011.02.26 23:56:39
@Old Boy: köszönöm az elmés hasonlatot :)
Két fiatal nő. Egy kisgyerekes, egy kutyás. Néha együtt moziznak, vagy éppen irodalmi estre mennek. Néha csak átszaladnak egymáshoz, bevágnak egy tucat muffint, vagy elkortyolnak egy jófajta bort, és lelkiznek. A kultúra mellett a másik legfontosabb közös örömforrás: a főzés.…..
kulturkoszt_zsuzsi 2011.02.06 12:07:10
A blog indulása előtti hetekben egyre intenzívebben foglalkoztatott, hogy miről szóljon az első posztom. Ötletben nem volt hiány, inkább az volt a kérdés, hogy mivel kezdjek. Elsőnek lenni mégiscsak kiváltság. Decemberben itthon volt egy Portugáliában élő barátnőm. Egyik nap…..