Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antisanyi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bérbe adni lakást pont olyan veszéllyel jár, mint bérbe venni. Gyakori trükk, hogy a bérbeadó a kauciót mindenféle mondvacsinált indokkal benyeli, de az már tényleg a legaljasabb trükk, hogy kitépi a szerződést a másik fél kezéből, és eltűnik vele. Tisztelt Zugügyvéd!A…..
antisanyi 2013.03.21 14:29:41
@omlósz: Köznyelvben. Aki tud magyarul, annak meg kéne már szokni azt,amit Patrick Bateman nagyon helyesen mondott.
A Zugügyvéd is nap mint nap találkozik az alábbi problémával, kíváncsi, hogy a többi kolléga hogy kezeli ezt a helyzetetSzia ZugKolléga,Nem tudom, hogy a többi ügyvéd kolléga hogy van vele, de nekem k.vára elegem lett az ingatlanközvetítőkből. Bevett módszer, hogy annyira…..
antisanyi 2011.01.28 22:09:19
@quadrocs: Remélem ügyvédeket is versenyeztetsz. Mondjuk 3-4-nek odaadod az adatokat, hogy írják meg az adásvételit, és csak annak az egynek fizetsz, akinek a munkája legjobban tetszik...
antisanyi 2011.01.29 10:16:56
@sárkányfő: Te mondtad ki a 100%-ig teljes igazságot. Ez van itt sajnos. Szerintem provokáció volt az egész poszt indítása pont egy ügyvédtől. Minden résztvevő nagyrészt ilyen - tisztelet a kivételnek.
antisanyi 2011.01.29 10:20:47
@alx: Én tavaly vettem lakást Bp. jó helyén. Érdekes tapasztalatom az ingatlanosokról: nagy irodák - minden szert rám akartak sózni. A kicsik sokkal empatikusabbak voltak, velük volt hasonló tapasztalatom, mint amit leírtál. Valószínűleg nekik nem érdekük annyi fölösleges kört futni, jobban figyeltek arra, hogy csak olyant mutassanak, ami nekem érdekes lehet.