Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tömeges SMS küldés, mobilmarketing

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
What’s Wrong With Texting on Shabbat? A Halachic Analysis Az Ortodox Union Jewish Action magazinja frappáns kis cikket közöl, amiben a szombati sms-ezgetés (és tágabb értelemben internethasználat, telefonálás stb) halachikus megitélését…..
A Homár valóban nem számolta át tételesen, ezért írhattuk múltkor, hogy 15x drágább az azonos márka alatt futó magyar sms, mint az osztrák. Pedig valójában csak 11,1 a szorzó az smsnél, telefonálásnál pedug csupán 5,5. Zoltán mindenesetre megkapta a Fogyasztóvédelmi…..
Ki gondolná, hogy a nyilvánvalóan túlárazott smsek minden elképzelést felülmúlóan vannak túlárazva? Eheti oknyomozó olvasónk adatait remélhetőleg a hozzáértők hamar korrigálják, mert biztos semmi nem ennyi, hanem még ennél is kevesebb egy sms igazi ára. Akárhogy is, az sms…..
Tömeges SMS Tömeges SMS küldés 2012.01.30 14:44:54
Üzleti célú tömeges SMS küldés a legjobb árakon megbízható szolgáltatótól!..
A tömeges SMS küldés (vagy kör-SMS küldés) a legegyszerűbb és legkönnyebben bevethető eszköz rövid információs vagy reklámcélú üzenetek célbajuttatására. Bár több szolgáltatónál is elérhetőek különböző SMS küldési lehetőségek, mielőtt szolgáltatót…..
Előszőris, szükségünk lesz egy telefonra, meg egy adatközvetítő eszközre. (usb kábel, bluetooth, stb). Jelen esetben én a régi SAMSUNG SGH-X660 -as szétnyitható telefonomat áldozom fel. Ehhez van egy kábelem (hosszú történet, akkoriban 3800 Ft volt :D), ami usb-n képes…..