Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rheumatoid arthritis

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az "Engedj be!" kapcsán ajánlották nekem a kommentárokban ezt a filmet, hogy feltétlenül nézzem meg, mert megrázó élmény lesz. Nos, nem kellett kétszer mondani, tegnap megnéztem. A film története nehezen magyarázható el, de azért megpróbálom. Egy rossz…..
sörfigyelő ACDC 2014.03.31 11:07:40
Illat: minimális, korrekt Hab: szép, sűrű és sok, nem fogy egykönnyen Szín: világos  A Trooper mellett itt egy másik kemény rockbandás ital. Ez egy láger, de ez is meglepően lágy. Hmmm, talán a női rajongókat is becélozták volna vele? Mindenesetre, minimálisan szénsavas,…..
Készül az első pólógrafika, ami még várja az új rajzpadját, illetve az első táskának sem sok híja már. Itt egy kép, a félkész holdacskacsókos grafikáról, hogy ne legyen ilyen üres az oldal, míg a munkálatok folynak. :) ..
red savina paprika január 16 2011.01.16 17:42:47
a múlt heti ültetés első "fecskéi" megjelentek.3 a 23-ból. a fürdő megfelelő helynek bizonyult a keltetésnek. ott volt a legmelegebb. 22-27°C között van a hőmérséklet.ma megcsináltam nekik a világítást is egy asztalon.felkészültem a többiek fogadására. remélem…..
rheumatoid arthritis 2011.01.28 20:41:52
@tommirra: Acélváros mint lenini kohászat, Edda, DIGÉP meg hasonlók? Miskolc???