Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hne726

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanyavilág Újraindult a játék 2011.02.16 16:13:57
Csak gyorsan szólni szeretnénk, hogy a játék újraindult.Hibákat a szokásos helyen lehet jelenteni. Légyszi ne itt a blogban, mert nem tudunk benneteket megtalálni a rendszerben...
Sok küldetésekkel kapcsolatos kérdést / hibajelentést kapunk.Nem kell elkeseredni, csak egy rövid ideig lesztek küldetések nélkül. Miközben a csapat egyik fele hibákat javít, a másik fele már az új küldetés rendszert teszteli.Ezek az új küldetések sokkal több örömet fognak a…..
Ahogy a blog kommentekől is kiderül kezd stabilizálódni a helyzet. Köszönjük a jókíváságokat, bár anyukánk gyakran csuklik, így biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg munka vár ránk.Először is arra kérünk benneteket, hogy NEKÜNK írjatok hibajelentést, de az iwiw-nek, vagy a…..
hne726 2011.01.28 19:53:34
@tanyasegéd: iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=11772325&clearsession=true szeretnék kompenzációt kapni. Dézsmálás után sem kapok még most sem pénzt. Locsolni sem lehet még. Eltűnt egy csomó Őszirózsám meg gyümölcsfáim után is a pénzem .Várom kompenzációt köszike.