Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chemotox77

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvéd is nap mint nap találkozik az alábbi problémával, kíváncsi, hogy a többi kolléga hogy kezeli ezt a helyzetetSzia ZugKolléga,Nem tudom, hogy a többi ügyvéd kolléga hogy van vele, de nekem k.vára elegem lett az ingatlanközvetítőkből. Bevett módszer, hogy annyira…..
chemotox77 2011.01.28 19:52:23
Örülök, hogy terítéken van a téma. Az ingatlanosnál visszataszítóbb élősködő szakma a világon nincs! Szolgáltatást nyújt? A tapasztalat az, hogy egyáltalán nem dolgozik az ügyön szinte semmit. Többször adtam el a házamat, de minden esetben ingatlanos nélkül. (Egyébként addig lehetett tisztességesen és jól eladni és vásárolni, amíg az Expresszben maga kereste az ember, és az ingatlanközvetítő szakma alig leledzett hazánkban, így nem kellett lépten-nyomon beléjük ütközni) Egy házra kirakott "eladó" tábla százszor többet ér akármelyik ingatlanos élősködőnél! Pár példa: Volt, hogy ellenőrzésképp olyan paraméterekkel kerestem házat, amilyen az enyém, amit az adott cégnél hirdettem. Nemsokára küldött ajánlatot, de az enyém soha nem volt benne, az ajánlatok nagy része pedig messze nem felelt meg annak, amit kértem (nem annyiért, nem akkora, stb). Olyan is volt, hogy kiküldött egy "szakembert" fotózni, aki megérkezett egy hátizsákkal, mint egy féleszű turista, egy nappal korábban, mint megbeszéltük, így nem volt lehetőségem megfelelő állapotba hozni a lakást. Elkezdett fotózni. Közben arról győzködött, hogy nem kell rend és tisztaság, nem számít az a vevőknek! El lehet képzelni, miféle képeket rakott ki a saját oldalára... Igen, hülye voltam, hogy nem dobtam ki. Tanultam belőle.
Továbbá, véletlenül sem ismeri a környéket, ahol hirdet, eszeveszettül tájékozatlan. És senki se gondolja, hogy a ház értékét jobban fel tudná becsülni, mint bármelyikünk. Ugyanis a legnagyobb suttyókat alkalmazzák.
A rémtörténeteket lehetne sorolni végtelenségig, a lényeg az, hogy a "munka" nagy része számukra abból áll, hogy kirakják a hirdetést a netre, rettenetes szövegekkel. Örülök, ha legalább én megfogalmazhatom helyettük. Ezért pénzt kérni? Egy teljesen felesleges szakma, amely csak nehezíti az ingatlanok adás-vételét. Bárki eladni akar ingatlant, kerülje ki az ingatlanost!!! Ha venni szeretne valaki és kinézett egy házat, NEHOGY felhívja az élősködőt, inkább próbálja meg felvenni a kapcsolatot az eladóval, megéri kinyomozni!
Chemo