Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dodo61

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvéd is nap mint nap találkozik az alábbi problémával, kíváncsi, hogy a többi kolléga hogy kezeli ezt a helyzetetSzia ZugKolléga,Nem tudom, hogy a többi ügyvéd kolléga hogy van vele, de nekem k.vára elegem lett az ingatlanközvetítőkből. Bevett módszer, hogy annyira…..
dodo61 2011.01.28 19:31:20
@Zöldövezeti: netről letöltött szerződés? ezt a hülyeséget! mi lenne itt az ingatlanpiacon, ha úgy lehetne ingatlant adni-venni, mint 1 autót? netről leszedett formanyomtatvánnyal? Az ügyvéd nem vsak ellenjegyez, hanem MEGCSINÁLJA a szerződést, ami nem egyszerű dolog,- mégha esetleg 1 oldalra rá is fér! és felel teljes anyagi felelősséggel annak minden pontjáért, stb.
Ilyen hülyeségeket hogy lehet írni v. gondolni?
dodo61 2011.01.28 19:44:58
@magyar bucó: és azzal mi a gond? a sablonszöveg, vagy a konkrét adatok? bocsika, de nevetséges vagy...mert lövésed sincs erről...
dodo61 2011.01.28 19:49:33
@Szárnyati Gézа: @boldii: ja, volt már olyan, hogy az ügyvéd felelősségére kifizettek valamitszerződési gáz miatt. fizetett biztosító meg az ügyvéd is,- pedig 1 kis szar szám lett elírva a szerződésben, és igazán senkinek sem lett belőle joghátránya..., tudod?! ingatlanost nem hallottam még fizetni , ha gond volt vele-, ja és: nagyértékű autó, meg kisértékű lakás, ---majdnem ua. kategória, csak az egyik ingatlan, a másik meg ingóság,- marha nagy a különbség közte!
Sokan nem is tudják milyen nehéz a külföldi házastárstól elválni. Íme egy elrettentő történet a nem mindennapi bírósági procedúráról. Tisztelt Zugügyvéd! Egy talán mindennapos, de igen bosszantó ügyben szeretnék tanácsot vagy segítséget kérni a kedves…..